Chord Selia Meida - Loro Ati

Capo di fret 4

(Intro) F G C G/B Am
        Dm G C..

C            Em
 seneng mung sedelok
    F            G          C
marani kowe ning semarang kene
        Em
crito kangen suwe
    F             G         C
ora ketemu tansah seneng atiku..
Em  F   G
    ho..o..

F                          G
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          C
ngomong karo aku
  G/B           A
kowe uwes nduwe gantine aku..
         Dm
nangis batin njero dodo..
      G
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            F      G           Em
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 Am            Dm      G        C
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          F          G          Em
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    Am        Dm      G         C
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..

F                          G
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          C
ngomong karo aku
  G/B           A
kowe uwes nduwe gantine aku..
         Dm
nangis batin njero dodo..
      G
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            F      G           Em
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 Am            Dm      G        C
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          F          G          Em
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    Am        Dm      G         C
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

            F      G           Em
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 Am            Dm      G        C
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          F          G          Em
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    Am        Dm      G         C  Dm
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..
   G         C
mbiyen karo aku..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) A B E D#m C#m
        F#m B E..

E            G#m
 seneng mung sedelok
    A            B          E
marani kowe ning semarang kene
        G#m
crito kangen suwe
    A             B         E
ora ketemu tansah seneng atiku..
G#m A   B
    ho..o..

A                          B
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          E
ngomong karo aku
  D#m           C#
kowe uwes nduwe gantine aku..
         F#m
nangis batin njero dodo..
      B
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            A      B           G#m
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 C#m           F#m     B        E
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          A          B          G#m
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    C#m       F#m     B         E
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

(Int.) A B G#m C#m F#m B E..
       A B G#m C#m F#m B E..

A                          B
 nyatane kowe malah mblenjani janji..
          E
ngomong karo aku
  D#m           C#
kowe uwes nduwe gantine aku..
         F#m
nangis batin njero dodo..
      B
loro ati tak rasakke..

(Chorus)
            A      B           G#m
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 C#m           F#m     B        E
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          A          B          G#m
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    C#m       F#m     B         E
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..

            A      B           G#m
aku ra nyongko.. kowe nggawe loro..
 C#m           F#m     B        E
ati sing wes suwe.. mlaku bebarengan..
          A          B          G#m
opo kowe eling.. pas seneng senenge..
    C#m       F#m     B         E  F#m
pas susah susahe.. mbiyen karo aku..
   B         E
mbiyen karo aku..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Wangi Inema - Sayyidah Aisyah (Ya Ukhti)
  2. Happy Asmara - Ora Milih Dalan Liyane
  3. Sandhy Sondoro - Lillahi Ta'ala
  4. Vita Alvia - Jujuro Baen
  5. Arief - Bulan Manangih
  6. Abbey Ibrahim - Adikku Tersayang
  7. Susi Ngapak - Lolipop
  8. Salshabilla - Lirik
  9. Dheandra - Bila Kau Pergi
  10. Roulette - Kau dan Aku