Chord Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana

Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am F G..

    C           Em       F         C
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
Dm              G             C
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
    Dm          G
yen tak terus-teruske..
 Em           Am
aku mung loro dewe..
  Dm         G         C
cukup semene tak bubarke..

    C          Em       F          C
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
  Dm             G      C
tekamu mung nglarani atiku..
   Dm          G
ra bakal tak baleni..
 Em         Am
opo meneh dadi siji
  Dm         G               C
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) F G Em Am F G C..

    F          G
sok kowe bakal ngerti..
  Em            Am
loro sing tak rasakke
      F         G         C
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

F      G           Em           Am
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
F          G         C
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
F             G       Em            Am
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
         F        G             C
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
     F           G
sewu siji sing purun nompo..
Em             Am
yen lakumu nggawe loro..
  F          G        C
bolan-baleni dolanan ati..

 F            G
aku pancen ra sempurna
   Em           Am
nduwe ku mung setia..
       F            G        C
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         Dm
ra sah nggetuni..
G             F     C
 dinggo sadar diri..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) Bb C Am Dm Bb C..

    F           Am       Bb        F
cen aku sing kleru.. nggugu omonganmu..
Gm              C             F
aku tak sing ngalah.. wis ora betah..
    Gm          C
yen tak terus-teruske..
 Am           Dm
aku mung loro dewe..
  Gm         C         F
cukup semene tak bubarke..

    F          Am       Bb         F
cen bener kandaku.. cen leres pikirku..
  Gm             C      F
tekamu mung nglarani atiku..
   Gm          C
ra bakal tak baleni..
 Am         Dm
opo meneh dadi siji
  Gm         C               F
cukup reti.. ben Gusti sing mbiji..

    Bb         C
sok kowe bakal ngerti..
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb        C         F
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

(Int.) Bb C Am Dm Bb C F..

    Bb         C
sok kowe bakal ngerti..
  Am            Dm
loro sing tak rasakke
      Bb        C         F
cukup semene ra tak teruske..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..

Bb     C           Am           Dm
 aku sadar diri ku sing dolanan ati
Bb         C         F
 gawe gelo atimu, nyuwun pangapuramu..
Bb            C       Am            Dm
 ra bakal tak baleni aku sing nglarani..
         Bb       C             F
pengenku siji bebarengan koyo wingi..

(Chorus)
     Bb          C
sewu siji sing purun nompo..
Am             Dm
yen lakumu nggawe loro..
  Bb         C        F
bolan-baleni dolanan ati..

 Bb           C
aku pancen ra sempurna
   Am           Dm
nduwe ku mung setia..
       Bb           C        F
ra sah nggetuni dinggo sadar diri..
         Gm
ra sah nggetuni..
C             Bb    F
 dinggo sadar diri..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. September Band - Bintang Hatiku
  2. Celine & Nadya - Kau Lagi
  3. Yuna - Terukir Di Bintang
  4. Senggol Tromol - Congyang Jus
  5. Agung Pradanta - Tebing Breksi Dadi Saksi
  6. Adam Levine - Lost Stars
  7. Brothers - Teman Sejati
  8. Sule - Gara Gara Dia
  9. Ari Lasso - Dunia Maya
  10. Zaskia - 1 Jam