Chord REDSOX D.P.R - Sermo Ninggal Cerito

Capo di fret 3

(Intro) Am D G G
        Am D G G

       G                      C
pilu rasane yen kelingan sliramu
             Am             D
wes saking suwene kowe karo aku
              G
nanging keno opo
                    C
kowe tego medot tresno
           Am              D
aku kurang opo nganti kowe lungo..

         G                      C
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
           Am
nanging nyatane
                D
janjimu mung palsu
                  G     D
mung sandiwara cintamu..

G                  C
wis cukup ngerti wae ro watakmu
Am               D
wis ora bakal ngemis ning awakmu
Bm       Em           Am
aku duwe ati, duwe harga diri
  D                       G
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
               C
mung kowe sing ngerti
         D
roso ati iki
          Bm
aku ora gelem pisah
               Em
nanging aku pasrah
                Am
kowe sing tak sayang
           D
saiki wis ilang
                    G    G7
kowe mung iso tak sawang..

              C
janji tinggal janji
         D
lilakno awakku
            Bm
arep piye meneh
                    Em
iki pancen wis nasibku
               Am
kudu medot tresno
             D
di sekseni howo adem
            G         D
sing ning waduk sermo..

    G            D
birune langit ijone cemoro
    Em            Bm
anyepe banyu jembare sermo
     C            G
batinku njerit atiku kesekso
     Am            D
sliramu di jodohke wong tuo

    G           D
senajan loro isaku mung nrimo
    Em              Bm
aku percoyo karma kuwi ono
  C              G
howo adem ning waduk sermo
  Am         D      G   D
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
               C
mung kowe sing ngerti
         D
roso ati iki
          Bm
aku ora gelem pisah
               Em
nanging aku pasrah
                Am
kowe sing tak sayang
           D
saiki wis ilang
                    G      G7
kowe mung iso tak sawang.. ho..

              C
janji tinggal janji
         D
lilakno awakku
            Bm
arep piye meneh
                    Em
iki pancen wis nasibku
               Am
kudu medot tresno
             D
di sekseni howo adem
             G
sing ning waduk sermo..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) Cm F A# A#
        Cm F A# A#

       A#                     D#
pilu rasane yen kelingan sliramu
             Cm             F
wes saking suwene kowe karo aku
              A#
nanging keno opo
                    D#
kowe tego medot tresno
           Cm              F
aku kurang opo nganti kowe lungo..

         A#                     D#
biyen janjimu ra bakal ninggal aku
           Cm
nanging nyatane
                F
janjimu mung palsu
                  A#    F
mung sandiwara cintamu..

A#                 D#
wis cukup ngerti wae ro watakmu
Cm               F
wis ora bakal ngemis ning awakmu
Dm       Gm           Cm
aku duwe ati, duwe harga diri
  F                       A#
lungamu ra bakal tak tangisi..

(Chorus)
               D#
mung kowe sing ngerti
         F
roso ati iki
          Dm
aku ora gelem pisah
               Gm
nanging aku pasrah
                Cm
kowe sing tak sayang
           F
saiki wis ilang
                    A#   A#7
kowe mung iso tak sawang..

              D#
janji tinggal janji
         F
lilakno awakku
            Dm
arep piye meneh
                    Gm
iki pancen wis nasibku
               Cm
kudu medot tresno
             F
di sekseni howo adem
            A#        F
sing ning waduk sermo..

    A#           F
birune langit ijone cemoro
    Gm            Dm
anyepe banyu jembare sermo
     D#           A#
batinku njerit atiku kesekso
     Cm            F
sliramu di jodohke wong tuo

    A#          F
senajan loro isaku mung nrimo
    Gm              Dm
aku percoyo karma kuwi ono
  D#             A#
howo adem ning waduk sermo
  Cm         F      A#  F
dadi seksi kowe.. cidro..

(Chorus)
               D#
mung kowe sing ngerti
         F
roso ati iki
          Dm
aku ora gelem pisah
               Gm
nanging aku pasrah
                Cm
kowe sing tak sayang
           F
saiki wis ilang
                    A#     A#7
kowe mung iso tak sawang.. ho..

              D#
janji tinggal janji
         F
lilakno awakku
            Dm
arep piye meneh
                    Gm
iki pancen wis nasibku
               Cm
kudu medot tresno
             F
di sekseni howo adem
             A#
sing ning waduk sermo..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh REDSOX D.P.R

  1. Bedo Weton
  2. Tatu
  3. Tak Jogo

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Syahrini - Kau Yang Memilih Aku
  2. Last Child - Jalan Lain Ke Hatimu
  3. Ipank - Sakit Dalam Bercinta
  4. Christina Perri - Jar of Hearts
  5. Via Vallen - Nasibe Wong Ra Duwe
  6. Gie - Sendiri Menikmatimu
  7. Damara De - Kelangan Ati
  8. Noah - Cinta Bukan Dusta
  9. Ribas - Tak Bisa Berhenti
  10. Cita Citata - Uwiw Uwiw