Chord Ratna Antika - Aku Cinta Aku Sayang

 INTRO  C G Am G
        F C Dm G

         C          G
sing nggawe bingung atiku
      Am           Em
saben isuk tangi turu..
 F                 C
aku gur kelingan kowe
    Dm              G
aku gur kepikiran kowe..

       C         G
sek tas anggenku ketemu
        Am             Em
nanging nyatane aku rindu..
    F               C
opo pancen aku ndue roso
     Dm            G
yene aku karo kowe tresno

     F          G             Am
awan bengi kowe teko ning ngimpi..
    F                      G
aku rasane nganti kesikso ati..

 CHORUS 
       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am         G
ketemune gur sepisan
      F           C
gur lirak lirik moto..
    Dm            G
aku ning kowe tresno..

       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am          G
aku ning kowe kedanan
         F          C
sing tak jaluk kowe rumongso
     Dm         G             C
yene aku ning kowe pancen tresno..

 INT   C Em Am G
       F C Dm G
       C Em Am G
       F C Dm G C

       C         G
sek tas anggenku ketemu
        Am             Em
nanging nyatane aku rindu..
    F               C
opo pancen aku ndue roso
     Dm            G
yene aku karo kowe tresno

     F          G             Am
awan bengi kowe teko ning ngimpi..
    F                      G
aku rasane nganti kesikso ati..

 CHORUS 
       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am         G
ketemune gur sepisan
      F           C
gur lirak lirik moto..
    Dm            G
aku ning kowe tresno..

       C          G
aku cinta.. aku sayang..
    Am          G
aku ning kowe kedanan
         F          C
sing tak jaluk kowe rumongso
     Dm         G             C
yene aku ning kowe pancen tresno..

       C          Em
aku cinta.. aku sayang..
    Am         G
ketemune gur sepisan
      F           C
gur lirak lirik moto..
    Dm            G
aku ning kowe tresno..

       C          Em
aku cinta.. aku sayang..
    Am          G
aku ning kowe kedanan
         F          C
sing tak jaluk kowe rumongso
     Dm         G           C
yene aku ning kowe pancen tresno..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Happy Asmara - Yakinlah Sayang
  2. New Peterpan - Kau Yang Kuinginkan
  3. Mr.J feat. Gina Youbi - Artis Kontroversi
  4. Intan Chacha - Aku Sopomu
  5. /rif - Loe Toe Ye
  6. The Rain - Terlalu Indah
  7. Didi Kempot - Ikhlas
  8. SKA 86 - Birosulillah
  9. Via Vallen - Cinta Kurang Gizi
  10. Arya Galih - Saksi Jayengrana