Chord Pendhoza - Pengagum Rahasia

(Intro) G D/F# Em D
        G D/F# Em D G

   G             D/F#
tratapan atiku naliko
  Em                D
koe liwat ning ngarepe mata
  C           Bm
rasa iki dadi ra karuan
   A                   D
nyawang koe sing ayu tenan..

  G             D/F#
saben bengi kegowo ngimpi
    Em                  D
esemmu sing manis ngayemke ati
  C             Bm
gawe aku pengen kenal koe
  A/C#               D
muga durung ono sing due..

F              G
aku salah menduga
         Em             Am
ternyata kau ada yang punya..
      F          G
seketika aku kecewa
         E
ku pilih saja..
                  Am  G
jadi pengagum rahasia..

(Chorus)
       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

       F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am  G
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..

            F                G
kebacut kedanan aku karo esemmu
               C         G/B        Am
bingung piye carane mendapatkan dirimu
                F                G
sadar diri ning matamu aku iki sopo
               C
koyo cebol nggayuh lintang
              C
sing raiso nyata
              F                 G
pancen kenyataan kadang marai loro
           C           G/B      Am
opo dasar aku iki sing ratau ngoco
               F
yo mung iso nyawang
                  G
koe nggone wong liyo
                C
bakal tak tresnani nganti tekane tuo

F              G
aku salah menduga
         Em             Am
ternyata kau ada yang punya..
      F          G
seketika aku kecewa
         E
ku pilih saja..
                  Am  G
jadi pengagum rahasia..

(Chorus)
       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

       F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..

(Int.) F G Em Am
       F G C
       F G Em Am
       F G C

(Chorus)
       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am -G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

Am-Am-G-F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..

       F               G
bola-bali aku mung iso nyawang
        C       G/B       Am
soyo ngawur iki dadi rasa sayang
         F                     G
pengen cedak nanging aku malah wedi
        E                      Am G
merga kowe.. wis ono sing nduweni..

       F                    G
kudu piye yen wis ngene kahanane
       C          G/B          Am
soyo suwe roso ku mung kanggo awake
        F                     G
tekan kapan anggonku sing ngrasakke
           E                      Am
mending ndonga.. sesuk aku jodone kae..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Pendhoza

  1. Bojo Galak
  2. Ulat Peteng
  3. Mulut Sales
  4. Ngeliyo
  5. Pokemon (Pokoke Move On)
  6. Konco Tegel
  7. Salam Mesin Kanan
  8. Di Gawe Penak (Bojo Galak 2)
  9. Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha)
  10. Demi Kowe

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Ilux ID - Terlalu Kangen
  2. Fahmi Zein - Akhad (Satu) (OST. SEJADAH UNTUK DIA)
  3. Stings - Seandainya Tuhan Mengizinkan
  4. Laruku [L'Arc En Ciel] - Umibe
  5. Seurieus - Kau Pasti Jadi Milikku
  6. Ovhy Firsty - Pertengkaran
  7. Ghea Youbi - Mau Enaknya Aja
  8. Nella Kharisma - Undangan Rabi
  9. Via Vallen - Tresno Tekane Mati
  10. Monica Fiusnaini feat. Dimas Gepenk - Terpesona