Chord Nino Kuya - Raiso Turu

 INTRO  C F C
        C F C

  C             G/B
pirang pirang taun
     Am         G
ra kepetuk sliramu..
  F             Em
jare lungo mung sedelok
     F        G
seprene ora bali..

      C       G/B
nelongso ati iki
      Am             G
eling sing mbok janjeni..
  F               Em
netes eluh ning nggon pipi
      F                G
nahan loro ning njero ati..

Em             A
 ning kepiye maneh..
      Dm
mergo kahananku
        G
aku gur iso ngenteni..

 CHORUS 
    C       -G/B  Am
aku kelingan.. sliramu..
F               G
 nganti raiso turu..
F           G           Em   A
ngarep biso kegowo ning mimpiku
    Dm          G   C 
lan iso gandeng awakmu..

      C       G/B
nelongso ati iki
      Am             G
eling sing mbok janjeni..
  F               Em
netes eluh ning nggon pipi
      F                G
nahan loro ning njero ati..

Em             A
 ning kepiye maneh..
      Dm
mergo kahananku
        G
aku gur iso ngenteni..

 INT  C -G/B Am  F  G
       F G Em A Dm G C

 CHORUS 
        C       -G/B  Am
oh, aku kelingan.. sliramu..
F               G
 nganti raiso turu..
F           G           Em   A
ngarep biso kegowo ning mimpiku
    Dm            G   C
lan iso nggandeng awakmu..
    Dm            G   C
lan iso nggandeng awakmu..


=== VERSI ORIINAL ===

 INTRO  A D A
        A D A

  A             E/G#
pirang pirang taun
     F#m        E
ra kepetuk sliramu..
  D             C#m
jare lungo mung sedelok
     D        E
seprene ora bali..

      A       E/G#
nelongso ati iki
      F#m            E
eling sing mbok janjeni..
  D               C#m
netes eluh ning nggon pipi
      D                E
nahan loro ning njero ati..

C#m            F#
 ning kepiye maneh..
      Bm
mergo kahananku
        E
aku gur iso ngenteni..

 CHORUS 
    A       -E/G# F#m
aku kelingan.. sliramu..
D               E
 nganti raiso turu..
D           E           C#m  F#
ngarep biso kegowo ning mimpiku
    Bm          E   A 
lan iso gandeng awakmu..

      A       E/G#
nelongso ati iki
      F#m            E
eling sing mbok janjeni..
  D               C#m
netes eluh ning nggon pipi
      D                E
nahan loro ning njero ati..

C#m            F#
 ning kepiye maneh..
      Bm
mergo kahananku
        E
aku gur iso ngenteni..

 INT  A -E/G# F#m  D  E
       D E C#m F# Bm E A

 CHORUS 
        A       -E/G# F#m
oh, aku kelingan.. sliramu..
D               E
 nganti raiso turu..
D           E           C#m  F#
ngarep biso kegowo ning mimpiku
    Bm            E   A
lan iso nggandeng awakmu..
    Bm            E   A
lan iso nggandeng awakmu..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Noah - Raja Negeriku
  2. Eko Tupang - Tulus Mencintaimu
  3. Vanny Vabiola - Cukup Sudah
  4. Andika Kangen Band & D'Ningrat - Tertipu Lagi
  5. The Chainsmokers - Bloodstream Easy Guitar
  6. J - Rocks
  7. Musica All Star - Indonesia Damai
  8. L.O Band - Kentos
  9. Ardhito Pramono - Superstar
  10. Dhevy Geranium - Mantan Sayang