Chord Niken Salindry - Mung Biso Nyawang

Capo di fret 3

(Intro) Am...

  Am                     Dm          Am
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Am                   G      Am
maruto hangripih sakjroning nolo
  G          Dm     F          Am
rumeseping rasa karoso lir samudro
 F       G                Am
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Am              Dm       Am
dewaning asmara kekidung pujo
  Dm          Dm
tetulungo.. marang janma
     F           Am
kang kataman bronto..
  Dm               Am
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  G         Em            Am
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Am
ora mung janji
      G
tresnaku bakal kabukti
 Dm             F
amung ndiko kangmas
        Am
yekti pepujaning ati
   Am
pindho lir kartiko
    G
wewayangmu katon endah
    Dm           Em        Am
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

(Intro) Am...

  Am                     Dm          Am
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Am                   G      Am
maruto hangripih sakjroning nolo
  G          Dm     F          Am
rumeseping rasa karoso lir samudro
 F       G                Am
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Am              Dm       Am
dewaning asmara kekidung pujo
  Dm          Dm
tetulungo.. marang janma
     F           Am
kang kataman bronto..
  Dm               Am
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  G         Em            Am
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Am
ora mung janji
      G
tresnaku bakal kabukti
 Dm             F
amung ndiko kangmas
        Am
yekti pepujaning ati
   Am
pindho lir kartiko
    G
wewayangmu katon endah
    Dm           Em        Am
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) Cm...

  Cm                     Fm          Cm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Cm                   A#     Cm
maruto hangripih sakjroning nolo
  A#         Fm     G#         Cm
rumeseping rasa karoso lir samudro
 G#      A#               Cm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Cm              Fm       Cm
dewaning asmara kekidung pujo
  Fm          Fm
tetulungo.. marang janma
     G#          Cm
kang kataman bronto..
  Fm               Cm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  A#        Gm            Cm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Cm
ora mung janji
      A#
tresnaku bakal kabukti
 Fm             G#
amung ndiko kangmas
        Cm
yekti pepujaning ati
   Cm
pindho lir kartiko
    A#
wewayangmu katon endah
    Fm           Gm        Cm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

(Intro) Cm...

  Cm                     Fm          Cm
sinawang ing netro, mencorong lir cahyo
  Cm                   A#     Cm
maruto hangripih sakjroning nolo
  A#         Fm     G#         Cm
rumeseping rasa karoso lir samudro
 G#      A#               Cm
agawe ademe.. rogo lan sukmo..

  Cm              Fm       Cm
dewaning asmara kekidung pujo
  Fm          Fm
tetulungo.. marang janma
     G#          Cm
kang kataman bronto..
  Fm               Cm
paringono doyo.. lir pindho sardulo..
  A#        Gm            Cm
toroh nyowo hangregem tresno..

(Chorus)
Cm
ora mung janji
      A#
tresnaku bakal kabukti
 Fm             G#
amung ndiko kangmas
        Cm
yekti pepujaning ati
   Cm
pindho lir kartiko
    A#
wewayangmu katon endah
    Fm           Gm        Cm
tak jogo tanpo wates.. tanpo sayah..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Noah - Kala Cinta Menggoda
  2. Pee Wee Gaskins - Fluktuasi Glukosa
  3. SMVLL - Ku Kira Kau Senang
  4. Pee Wee Gaskins - Berbagi Cerita
  5. The Neighbourhood - Wiped Out!
  6. Anggun Pramudita - Tugel (Acoustic Version)
  7. Selvi Kitty - Cintaku Sekuat Tiang Listrik
  8. Ritviz - Sage
  9. Holan Di Angan Angan - Dorman Manik
  10. Ega DA2 & Gerry Mahesa - Kata Hati