Chord Nella kharisma - Wegah Kelangan

(Intro) Am D G C
        Am D..

Am                    D
 rungokno jerit atiku iki
G                            C
 sing bingung noto roso ning ati
      Am
pengenku kowe ngerti
         D
sing tak pikir saiki

Am                     D
 tulung kowe ojo salah tompo
G                      C
 ojo mbok pikir aku ngeliyo
      Am
kabeh iki kahanan
     D                G
rak iso neruske katresnan..

(Chorus)
Em                C              D
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                G               C
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Am
nanging arep piye meneh
          D              G
iki wes kahanan kudu pisahan..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

Am                        D
 ora ono niatku nglarani atimu
                                 G
rungokno aku senajane aku sing keleru
                               C
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   Am
yo mung kanggo awakmu
               Am
cukup pisan iki kowe loro ati
D                                  G
 ora tak baleni anggonku lek nglarani..

(Chorus)
Em                C              D
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                G               C
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Am
nanging arep piye meneh
          D            G
iki wes kahanan kudu pisahan..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

Am                  D
 mung kependem roso tresno
    G                     C
bebarengan ora bakal dadi nyoto
Am               Em
 pengen langgeng yo kui karepmu
        C                  B
nanging wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
Em                C               D
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                G               C
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Am
nanging arep piye meneh
          D            G
iki wes kahanan kudu pisahan..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) D#m G# C# F#
        D#m G#..

D#m                   G#
 rungokno jerit atiku iki
C#                           F#
 sing bingung noto roso ning ati
      D#m
pengenku kowe ngerti
         G#
sing tak pikir saiki

D#m                    G#
 tulung kowe ojo salah tompo
C#                     F#
 ojo mbok pikir aku ngeliyo
      D#m
kabeh iki kahanan
     G#               C#
rak iso neruske katresnan..

(Chorus)
A#m               F#             G#
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C#              F#
mergo wes tak patri ning njero ati
                    D#m
nanging arep piye meneh
          G#             C#
iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

D#m                       G#
 ora ono niatku nglarani atimu
                                 C#
rungokno aku senajane aku sing keleru
                               F#
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   D#m
yo mung kanggo awakmu
               D#m
cukup pisan iki kowe loro ati
G#                                 C#
 ora tak baleni anggonku lek nglarani..

(Chorus)
A#m               F#             G#
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C#              F#
mergo wes tak patri ning njero ati
                    D#m
nanging arep piye meneh
          G#           C#
iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

D#m                 G#
 mung kependem roso tresno
    C#                    F#
bebarengan ora bakal dadi nyoto
D#m              A#m
 pengen langgeng yo kui karepmu
        F#                 F
nanging wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
A#m               F#              G#
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C#              F#
mergo wes tak patri ning njero ati
                    D#m
nanging arep piye meneh
          G#           C#
iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella kharisma

  1. Tiada Nama Seindah Namamu
  2. Ora Masalah
  3. Aku Bukan Wifi
  4. Aku Ingin Kembali
  5. Istri Setia
  6. Ngenes Tanpo Riko
  7. Mbagi Ati
  8. Tak Duduhi Dalane
  9. Gara Gara Asmara
  10. Lupakanlah

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Iwan Fals - Doa Pengobral Dosa
  2. Los Morenos - Senja Tanpa Kasih
  3. Ayu Kartika - Ku Tahan Tahan
  4. Astrid feat. Anji - Hari Bahagia
  5. Pamungkas - Queen Of The Hearts
  6. Kahitna - Cinta Indonesia
  7. Laruku [L'Arc En Ciel] - Dive To Blue
  8. Suka Sama Kamu - D'Bagindas Cover Dimas Gepenk
  9. Putih - Sampai Mati
  10. Geng Ojol - Menjemput Rezeki