Chord Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo

Capo di fret 1

(Intro) C

    F
tak lilakno.. kowe sing lungo
 C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
    F
wes tak tompo lelakon iki
 C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..

(Intro) C F G C

      C
ademe mongso bedinding
          G
kang biso nyirep srengenge
          G
neng nyatane ora biso
         C
ngademne atiku..

  Am                    Em
nalikane kowe cidro ing janji..
    F       G          C
rasane ati iki koyo di irisi..

      C                    G
wes suwe sliramu ninggalke aku
      G                     C
angin kang sumilir ngiringi lungomu
  Am                  Em
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
     F          G              C
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo..

(Chorus)
    F
tak lilakno.. kowe sing lungo
 C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
    F
wes tak tompo lelakon iki
 C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..

F
 aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
C
 biyen pamite lungo ra kuat urip soro
G
 opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
C
 bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
F
 koyo ngene nasibku loro tenan atiku
C
 mergo abot rosoku tresno marang sliramu
G
 nanging kenyataane kok malah koyo ngene
C
 kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

      C                    G
wes suwe sliramu ninggalke aku
      G                     C
angin kang sumilir ngiringi lungomu
  Am                  Em
pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
     F          G          C
nyatane pilih dunyo kang sugih bondo..

(Chorus)
    F
tak lilakno.. kowe sing lungo
 C         G
ora kuat.. nandang leloro..
C
sak jeroning dodo..
    F
wes tak tompo lelakon iki
 C          G                C
aku trimo.. aku wes pasrah.. lilo legowo..

F
 aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
C
 mbiyen pamite lungo ra kuat urip soro
G
 opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
C
 bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
F
 koyo ngene nasibku loro tenan atiku
C
 mergo abot rosoku tresno marang sliramu
G
 nanging kenyataane kok malah koyo ngene
C
 kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

      C                   G
tak turuti karepmu najan abot jroning dodo
    G               C
aku ra biso moco wujud bondo dunyo
  Am                          Em
nanging aku wes lilo nadyan remuk jeroning dodo
     F          G             C
nyatane kowe priyo mung mburu bondo..
     F          G             C
nyatane kowe priyo mung mburu bondo..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Mantan Maafkan Aku Yang Dulu
  2. Alon Alon Wae
  3. Lungiting Asmoro
  4. Ora Masalah
  5. Sebab Derajat (Bagai Langit Dan Bumi 2)
  6. Getun Masa Lalu
  7. Kroso Kenceng
  8. Pamer Bojo
  9. Banyu Londo
  10. Selama Matahari Terbit Dari Timur (Ewer Ewer)

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Ruth B. - Superficial Love
  2. Story Of Memories - Cerita Kita
  3. Elvy Sukaesih - Bosan Mengalah
  4. Bunga Citra Lestari - Tundukkan Dunia
  5. Siti Nurhaliza feat Cakra Khan - Seluruh Cinta
  6. Thomas Arya - Rasa Yang Tak Akan Sirna
  7. Vita Alvia - Susah Seneng
  8. Nabila Maharani - Sulit Lupakanmu
  9. Andra Respati - Beri Aku Maafmu
  10. The Changcuters - Sang Penakluk Api