Chord Nella Kharisma - Ojo Sepaneng

Capo di fret 5

(Intro) C F G C F C

 C
aku pengen ngene (masalah)
 G            C
aku pengen ngono (masalah)
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo (ngapusi)
  G            C
jaremu stel kendo (tenane)
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo

C             G            Am
 dadi wong ra sah kakean polah
         G            F
mengko malah dadi masalah
          C               G
mending meneng mbangane salah
          G                 C
nek wes salah isone mung pasrah
         G            Am
nduwe lambe kudu di jogo
      G                    F
ojo seneng ngrasani wong liyo
      G    C
saiki rasakno..

(Chorus)
 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C  G
uripe wong liyo..

 C
urip di gawe santai
       G
ra sah podo sepaneng
   Am
ngurusi wong liyo
       Em
ra iso ngewareg ke weteng
  F
mikir awake dewe
        Em
wes nggawe sirah puyeng
     Dm
wong liyo sing nyawang
        G
ngirone mung seneng seneng

 C
akeh sitike rejeki
    G
wes ono sing ngatur
  Am
gari sepiro sregepe
 Em
awakmu sing nandur
    F
wes ra usah nggagas
      Em
omongane kiwo tengen
   Dm
mergo mengko iso nggawe
 G              C
uripmu sepaneng

       F         G
wes ra usah ngurusi
   C    G      Am
urusane wong liyo
   Dm     G           C
urusono bojomu sing galak..
    F              G
rejeki ra neng ngendi
     C     G    Am
ora usah podo meri
        Dm          G           C
sing penting iso ngebul karo ngopi

(Chorus)
 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo

 C
aku pengen ngene
 G            C
aku pengen ngono
 C           F
aku pengen seneng
        G           C
ngopo kowe sing sepaneng

  C
jarene cah kerjo
  G            C
jaremu stel kendo
   C        F
ngopo kowe iseh ngurusi
 G           C
uripe wong liyo..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) F Bb C F Bb F

 F
aku pengen ngene (masalah)
 C            F
aku pengen ngono (masalah)
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo (ngapusi)
  C            F
jaremu stel kendo (tenane)
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo

F             C            Dm
 dadi wong ra sah kakean polah
         C            Bb
mengko malah dadi masalah
          F               C
mending meneng mbangane salah
          C                 F
nek wes salah isone mung pasrah
         C            Dm
nduwe lambe kudu di jogo
      C                    Bb
ojo seneng ngrasani wong liyo
      C    F
saiki rasakno..

(Chorus)
 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F  C
uripe wong liyo..

 F
urip di gawe santai
       C
ra sah podo sepaneng
   Dm
ngurusi wong liyo
       Am
ra iso ngewareg ke weteng
  Bb
mikir awake dewe
        Am
wes nggawe sirah puyeng
     Gm
wong liyo sing nyawang
        C
ngirone mung seneng seneng

 F
akeh sitike rejeki
    C
wes ono sing ngatur
  Dm
gari sepiro sregepe
 Am
awakmu sing nandur
    Bb
wes ra usah nggagas
      Am
omongane kiwo tengen
   Gm
mergo mengko iso nggawe
 C              F
uripmu sepaneng

       Bb        C
wes ra usah ngurusi
   F    C      Dm
urusane wong liyo
   Gm     C           F
urusono bojomu sing galak..
    Bb             C
rejeki ra neng ngendi
     F     C    Dm
ora usah podo meri
        Gm          C           F
sing penting iso ngebul karo ngopi

(Chorus)
 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo

 F
aku pengen ngene
 C            F
aku pengen ngono
 F           Bb
aku pengen seneng
        C           F
ngopo kowe sing sepaneng

  F
jarene cah kerjo
  C            F
jaremu stel kendo
   F        Bb
ngopo kowe iseh ngurusi
 C           F
uripe wong liyo..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Polisi
  2. Kangen Setengah Mati
  3. Satu Hati Sampai Mati
  4. Ojo Nguber Welase
  5. Selama Matahari Terbit Dari Timur (Ewer Ewer)
  6. Biru Hatiku
  7. Lewung
  8. Lupakanlah
  9. Korban Perasaan Feat. Fery
  10. Rasa Yang Tersimpan

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan
  2. Madam - Luka
  3. Sind3ntosca - Sebatas Teman
  4. Andra Respati feat. Gisma Wandira - Cinta Tanpa Restu
  5. Zara Larsson - Lush Life
  6. Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye
  7. Ovhy Firsty - Untuk Siapa
  8. Taylor Swift - Love Story
  9. Padi - Ternyata Cinta
  10. Dede Iherr - Hanya Sebatas Penenang