Chord Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah

(Intro) C G/B Am Gm C F  Fm

Am                  Dm
 dudu arek'e seng salah..
G                          C
 nanging kowe seng wes nggawe kisah
F                      Dm
 rasah nyalahke wong liyo..
          G                     C
yen sejatine kowe dewe seng suloyo..

Am                    Dm
 rasah ngeyel ngaku bener..
G                   C
 yen saktenane kowe seng minger..
F                      Dm
 meneng-meneng ketok anteng..
                G
tibak'e ning mburiku
           C
kowe tegel ngantem..

(Chorus)
C                 F
 wes tak belani perih..
           G
ngenteni kowe
                     Em
weteng liyer kroso luwe..
          Am
ora tak rasakne
         Dm                G
mung kepengen.. saat kau datang
                  C
ku sambut peluk sayang..

C7                  F
 ra cocok ro angen-angen..
            G
yang ku idamkan
                    Em
sikil nganti gringgingen..
         Am
kamu tak datang
         Dm               G
yen pancene.. kowe nggawe kisah
             Fm     C
aku tak seng ngalah..

(Int.) Dm  G  C Em Am  Dm G

(Chorus)
C                 F
 wes tak belani perih..
           G
ngenteni kowe
                     Em
weteng liyer kroso luwe..
          Am
ora tak rasakne
         Dm                G
mung kepengen.. saat kau datang
                  C
ku sambut peluk sayang..

C7                  F
 ra cocok ro angen-angen..
            G
yang ku idamkan
                    Em
sikil nganti gringgingen..
         Am
kamu tak datang
         Dm               G
yen pancene.. kowe nggawe kisah
                C
aku tak seng ngalah..

C7                F
 wes tak belani perih..
           G
ngenteni kowe
                     Em
weteng liyer kroso luwe..
          Am
ora tak rasakne
         Dm                G
mung kepengen.. saat kau datang
                  C
ku sambut peluk sayang..

C7                  F
 ra cocok ro angen-angen..
            G
yang ku idamkan
                    Em
sikil nganti gringgingen..
         Am
kamu tak datang
         Dm               G
yen pancene.. kowe nggawe kisah
             F      C
aku tak seng ngalah..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Lilin
  2. Atiku Ajur
  3. Mbagi Ati
  4. PeDeKaTe
  5. Kimcil Hokya Hokya (Om. Malika)
  6. Tak Duduhi Dalane
  7. Jomblo Rasa Vanila
  8. Bidadari Kesleo (Hip Hop Dangdut Rap X)
  9. Kebacut Kangen
  10. Puisi Hati

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Buku Harian - Tresnane Wong Kere
  2. Meggy Z - Sakit Gigi
  3. Nella Kharisma - Aku Iki Sopo
  4. Anggun Pramudita - Gendhing Ngilangi Kangen
  5. Kabel Data - Awal Sebuah Rasa
  6. Qta - Pacar Sementara
  7. Rama - Bidadari
  8. Gzella - Kau Yang Kucari
  9. Pongki Barata - I Miss You
  10. Suara Kayu - Miniatur