Chord Nella Kharisma - Kowe Lan Kenangan

(Intro) D A Bm F#m G D Em A
        D A Bm F#m G D Em A

D         A
Ra biso lali
     Bm         F#m
Mung tansah kelingan
  G            D
Karo kowe sing tak tresno
    Em        A
Ninggalke kenangan..

D          A
Kabeh dadi impenku
  Bm          F#m
Koyo mbiyen bareng mlaku
G              D
Nyambung katresnan iki
        Em           A
Mungkin koe wis ra sudi..

G        A
 Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
       Em                     A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

(Chorus)
        D          A
Ngopo biyen kowe teko
        Bm
Yen akhire arep lungo
         G           D
Ngarepke balasan tresno
             A
Nanging mung mbok sio-sio
          D          A
Pancen lantip pikiranmu
         Bm
Pancen luwes omonganmu
         G          D
Nanging opo kabeh kuwi
                A
Mung tok nggo nglarani aku..

(Intro) Bm D A Bm
        Bm D A

G        A
 Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
       Em                     A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

D             A    Bm         F#m
Mungkin wis dadi.. takdire Gusti..
  G            D
Biso nyawang kowe nanging
      Em        A
Tanpo biso nduweni..

D          A
Kabeh dadi impenku
  Bm         F#m
Koyo biyen bareng mlaku..
G              D
Nyambung katresnan iki
        Em           A
Mungkin koe wis ra sudi..

G        A
 Terusno lakumu
        Bm
Dongaku kanggo awakmu..
       Em                     A
Mugo kowe enggal nemokke dalanmu..

(Chorus)
        D          A
Ngopo biyen kowe teko
        Bm
Yen akhire arep lungo
         G           D
Ngarepke balasan tresno
             A
Nanging mung mbok sio-sio
          D          A
Pancen lantip pikiranmu
         Bm
Pancen luwes omonganmu
         G          D
Nanging opo kabeh kuwi
                A
Mung tok nggo nglarani aku..

        D          A
Ngopo biyen kowe teko
        Bm
Yen akhire arep lungo
         G           D
Ngarepke balasan tresno
             A
Nanging mung mbok sio-sio
          D          A
Pancen lantip pikiranmu
         Bm
Pancen luwes omonganmu
         G          D
Nanging opo kabeh kuwi
                A
Mung tok nggo nglarani aku..

(Outro) D

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Ora Masalah
  2. Aku Tak Biasa
  3. Welas Hang Ring Kene
  4. Sido Sayang Ora
  5. Korban Perasaan Feat. Fery
  6. Jangan Nget Ngetan
  7. Takut Neraka
  8. Stell Kendo
  9. Kapten Oleng
  10. Bondo Opo Tresno

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Sheila On 7 - Arah
  2. Angkasa - Seperti Patung
  3. Now United - Better
  4. Nidji - Bila Bersamamu
  5. BRKN RBTZ - Marry Your Daughter (Brian McKnight)
  6. Kaktuz Band - Kuingin Kau Kembali
  7. Nidji - Lagu Cinta
  8. Superman Is Dead - My Girlfriend Is Pregnant
  9. Rhoma Irama - Pintaku
  10. Putri Topeng - Untuk Siapa Cintamu