Chord Nella Kharisma - Kanggo Kowe

(Intro) C Bm Am  Dm C#m G
        C Bm Am  Dm C#m G

    C            Em
Opo wes sak mestine
      F          C
Aku kudu koyo ngene
      Am          Em
Bebarengan karo kowe
     F        G
Urip sak bendinane

Am        Em
Saben kepetuk
     F              C
kowe kondo yen kowe tresno
Am       Em
Aku percoyo..
       F          G
ra ono wong wadon liyo

(Intro) Am G#m Am G#m
        Dm C#m Dm G

C          Em
Aku neng kene
          F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
  F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

(Intro) Am G#m Am G#m
        Dm C#m Dm G

C          Em
Aku neng kene
          F          C
kowe sing ono neng kono
Am         Em
Aku tak kondo..
  F         G
mugo biso mbok tompo
Am         Em
Saben ngabari
        F        C
kowe mesti loro ati
Am         Em
Aku ra ngerti
        F            G
mergo sopo sing njalari

(Chorus)
C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

C        G
Kowe lan aku
Am             Em
wis sumpah ing janji
F   C            G
Ora bakal nggodo ati
C         G
Yo mung sawiji
Am              Em
sing neng njero ati
F      C           Dm
Tresno iki ya mung kowe
         G     C
sing tak tresnani..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Karna Su Sayang (Feat. Nuel Shineloe)
  2. Ora Masalah
  3. Memori Berkasih
  4. Mantan Maafkan Aku Yang Dulu
  5. Istimewa
  6. Ngenes Tanpo Riko
  7. Nyimpen Roso
  8. Sebab Derajat (Bagai Langit Dan Bumi 2)
  9. Jangan Nget Ngetan
  10. Pengen Nyokot Kowe

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Iksan Skuter - Peluk Saja Aku
  2. Romance - Dalam Mimpiku
  3. Pilar - Kau
  4. Irwan Krisdiyanto - Kau Tega
  5. Pendhoza - Ulat Peteng
  6. Rocket Rockers - Pesta
  7. Kaktuz Band - Melupakanmu
  8. Ovhi Firsty - Barulang Seso
  9. Baby Shima - Siapa Sih Kamu
  10. Ricci Bulu - Sakit Bukan Disini