Chord Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno

(Intro) Am Dm G C F  E
        Am Dm G C F E

     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

 Am                   Dm
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
 G                     C
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
    F
Eh, malah saiki kowe minggat karo liyane
E
 Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane..

Am              Dm
 Bacut atiku, dirungokke
 G                           C
Ora mung sakpenak ninggal ra ono sebabe
    F
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
   E
Cintaku setengah mati malah kok tinggalke

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

   Am                        Dm
Nyesel nek kelingan jaman mbiyen iseh gandengan
 G                          C
Udan-udan ngiyup neng sawah romantis tenan
  F
Saiki wis bahkan ora tau paprasan
     E
Ming eruh pisan kuwi wae kowe ro sandingan

Am              Dm
 Jan, neng dodo remuk rasane
G             C
 Jan, weruh kowe ro liyane
F
 Opo kowe ra sadar kowe tak wanti-wanti
E
 Nganti tekan saiki aku setia ngenteni..

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

  Am                        Dm
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
  G                    C
Senajan aku wes cidro aku mung ngempet loro
    F
Wes kowe piye kono kono sak karepmu kono
 E
Aku tak dewe wae timbang ming tambah loro..

Am                  Dm
 Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
G                    C
 Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
F
 Jane ki namung sepele masalah percintaan
E
 Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
    E                 Am
sliramu ra bali bali..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Alon Alon Wae
  2. Terpendam Rindu
  3. Mama Aku Ingin Pulang
  4. Santai Aja (Disco Reggae Version)
  5. Lungiting Asmoro
  6. Maafkanlah
  7. Linak Litu Linggo Lico
  8. Korban Perasaan Feat. Fery
  9. Kini Kusadari
  10. Satu Hati Sampai Mati

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Kerispatih - Lagu Rindu
  2. Demy - Kanggo Riko
  3. Dwiki CJ - Menanti Jawaban
  4. Ten 2 Five - Vanilla
  5. Nella Kharisma - Kowe Sing Gawe Kisah
  6. Los Morenos - Kau Selalu Milikku
  7. Didi Kempot - Eling Tresnamu
  8. John Mayer - You're Gonna Live Forever in Me
  9. Pance Pondaag - Kucari Jalan Terbaik
  10. Rossa - Tak Sanggup Lagi