Chord Nella Kharisma - Bondo Opo Tresno

(Intro) Am Dm G C F  E
        Am Dm G C F E

     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

 Am                   Dm
Aku ra bakal lali, janji sing tok ucapke
 G                     C
Iseh kroso neng ati, ambune iseh wangi
    F
Eh, malah saiki kowe minggat karo liyane
E
 Asli kowe ra bakal ngerti piye rasane..

Am              Dm
 Bacut atiku, dirungokke
 G                           C
Ora mung sakpenak ninggal ra ono sebabe
    F
Wes gerang ko yo iseh amburadul tingkahe
   E
Cintaku setengah mati malah kok tinggalke

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

   Am                        Dm
Nyesel nek kelingan jaman mbiyen iseh gandengan
 G                          C
Udan-udan ngiyup neng sawah romantis tenan
  F
Saiki wis bahkan ora tau paprasan
     E
Ming eruh pisan kuwi wae kowe ro sandingan

Am              Dm
 Jan, neng dodo remuk rasane
G             C
 Jan, weruh kowe ro liyane
F
 Opo kowe ra sadar kowe tak wanti-wanti
E
 Nganti tekan saiki aku setia ngenteni..

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
   E
sliramu ra bali bali..

  Am                        Dm
Yoweslah nek ngono karepmu, aku ra mekso
  G                    C
Senajan aku wes cidro aku mung ngempet loro
    F
Wes kowe piye kono kono sak karepmu kono
 E
Aku tak dewe wae timbang ming tambah loro..

Am                  Dm
 Duh Gusti Pangeran, paringi kesabaran
G                    C
 Sing tak adepi niki rumangsaku abot tenan
F
 Jane ki namung sepele masalah percintaan
E
 Nanging cintaku kebacut gedene saklautan

(Chorus)
     Am            Dm
Karepmu piye tak umbar wae
G            C
 Ra kuat rasane
   F
Mbiyen ngono saiki ngene
 E
Opo mergo aku kere..

     Am            Dm
Roso sayangku ra bakal mati
G            C
 Aku ra ngapusi
  F
Saben dino aku ngenteni
    E                 Am
sliramu ra bali bali..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Aku Ingin Kembali
  2. Istri Setia
  3. Penting Rabi
  4. Kurang Piknik
  5. Jawaban Kemarin
  6. Selama Matahari Terbit Dari Timur (Ewer Ewer)
  7. Kebanting Tresno
  8. Lupakanlah
  9. Ulan Tanpo Lintang
  10. Tresno Mergo Bondo

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Andre Hehanussa - Karena Ku Tahu Engkau Begitu
  2. Ratu Menez - Coba Jadi Aku
  3. Ariff Bahran - Juara Dusta
  4. Ten 2 Five - Vanilla
  5. Iman Wawan & Melinda - Pagi Ceria
  6. Kangen Band - Karena Dirimu
  7. Wendy - Because I love you (OST Mimi)
  8. SKA 86 - Sangu Mbesuk
  9. Adel AF - Hati
  10. Killing Me Inside - Black and White