Chord Nella Kharisma - Aku Kangen Bojomu

Capo di fret 4

(Intro) F G C C
        F G C C

                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

Am                                 G
 Saktenane atiku pancen kangen bojomu
                    G
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
F
 Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
G                                    
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Am
 Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
G                                    F
 Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
                             G
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
                            C
Lelakon aku arep ngepek bojomu

(Chorus)
                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

Am                              G
 Apa pancene koe trahe ra iso mikir
                                         F
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
                                            G
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
                                      Am
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

                                G
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
                                        F
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
                                    G
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
                                        C
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata

(Chorus)
                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

                  F
Tak jaluk gedhe sepuramu
G                    C
 Yen aku kangen karo bojomu
C                  F
 Nadyan gawe remok batinmu
G                  C
 Nanging lilakno bojomu

    F             G
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    E             Am
Ati iki nandang asmoro
Am   G F               G
Mung tetepno atiku selawase
Am   G F
Mung tetepno atiku
    G                 C
Selawase aku tresno bojomu

(Outro) C


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) A B E E
        A B E E

                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

    A             B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    G#            C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m  B A
Mung tetepno atiku
    B                 E
Selawase aku tresno bojomu

C#m                                B
 Saktenane atiku pancen kangen bojomu
                    B
Ra keno pisah mergo tresno wis kadung jeru
A
 Sing ta jakuk mung siji teko awakmu
B                                    
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

C#m
 Ra perlu tak rapalne mantaro sing komat kamit
B                                    A
 Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
                             B
Sakiki kabeh wis dadi lelakonku
                            E
Lelakon aku arep ngepek bojomu

(Chorus)
                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

    A             B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    G#            C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m  B A
Mung tetepno atiku
    B                 E
Selawase aku tresno bojomu

C#m                             B
 Apa pancene koe trahe ra iso mikir
                                         A
Tak kiro pancene awakmu kui sing rodo kenthir
                                            B
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
                                      C#m
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

                                B
Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
                                        A
Ra usum kaya crito wayang rama lan shinta
                                    B
Usume saiki kanca yo tego mangan kanca
                                        E
Yen panggah ra trimo men e tak kepruk bata

(Chorus)
                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

                  A
Tak jaluk gedhe sepuramu
B                    E
 Yen aku kangen karo bojomu
E                  A
 Nadyan gawe remok batinmu
B                  E
 Nanging lilakno bojomu

    A             B
Aku ra nyejo, aku ra nyangka
    G#            C#m
Ati iki nandang asmoro
C#m  B A               B
Mung tetepno atiku selawase
C#m  B A
Mung tetepno atiku
    B                 E
Selawase aku tresno bojomu

(Outro) E

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Nella Kharisma

  1. Loro Ati
  2. Jiwo Rogo
  3. Selingkuh Enak
  4. Nyimpen Roso
  5. Kowe Lan Kenangan
  6. Selama Matahari Terbit Dari Timur (Ewer Ewer)
  7. Jomblo Kesekso
  8. Sewu Kutho
  9. Kangen Setengah Mati
  10. Pengen Nyokot Kowe

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Dhyo Haw - Gue Apa Adanya
  2. Dhyo Haw - Cantik Tapi Tak Menarik
  3. BIAN Gindas - Ku Bisa Merindu
  4. Armada - Bukan Anak Kemarin Sore
  5. Ungu - Mabuk Kepayang
  6. Tipe - X
  7. Ucie Sucita - Kartu Kuning
  8. Killing Me Inside - Biarlah
  9. Dian Piesesha - Aku Masih Seperti Yang Dulu
  10. Opick - Taubat