Chord NDX A.K.A - Kelingan Mantan

 Intro  C G Am Em
        F G C Am Dm G C

Dek, kowe ning ndi ?
kangmas kangen dek, kangen banget
ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar tenan
opo maneh nek kelingan janjimu dek
terus ning ati
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neh teko ning studio
mergakno iki ngesakne kangmas

C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C
 pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
  G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
 kelingan awale kita ketemu di sana
Em
 berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

F                     G
 sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C                 Am
 mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm                      G
 adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
       C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

 Chorus 
C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C
dek opo iki bukti katresnanmu marang aku
  G
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Am
 rodo suwe wes sesasi kowe ra ngabari
Em
 aku bingung kudu nggoleki sliramu ning ngendi
https://www.chordindonesia.com/chord-ndx-a-k-a-kelingan-mantan
F                        G
 yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
C                 Am
 walaupun ati iki gor isone pasrah
Dm                      G
 bakal tak kenang jenengmu ning masa laluku
C
 senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

 Chorus 
C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C               G
mas pangapurane kanggo awakku
     Am                     Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    F            G     C        Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati

 Chorus 
C                  G
dek kowe mbiyen janji karo aku
      Am                       Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
        F         G     C        Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
      Dm          G            C
netes elohku mili deres ning pipi

C               G
mas pangapurane kanggo awakku
     Am                     Em
mergane tresno iki tak direstui ibuku
    F            G     C        Am
aku mblenjani janji cinta kita ini
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati
     Dm        G          C
lilakno aku kanti ikhlas ati


=== VERSI ORIINAL ===Lihat juga :
Chord NDX A.K.A Feat. PJR - Kelingan Mantan Session 2

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh NDX A.K.A

  1. Salah Kekancan
  2. Undangan Rabi
  3. Aku Yang Akan Pergi (Cover Supernova)
  4. Talining Asmoro
  5. Move On
  6. Kimcil Kepolen (Versi 2)
  7. Separuh Hatiku (Dasar)
  8. Bojoku Ketikung
  9. Bojoku Di Gondol Bojone
  10. Sayang (Versi 2)

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Diah Safitri - Sakit Hati
  2. Ahmad Albar - Menanti Kepastian
  3. One Direction - Little Things
  4. Mysin - Aku Kamu
  5. Letto - Putih
  6. Superiots - Aku Ingin Pulang
  7. Wagu Lagu - Kapan Ku Rabi
  8. AB Three - Auraku
  9. Wali - Obat Perkasa
  10. Cholesterol - Sia Sia