Chord Ndarboy Genk - Wong Perantauan

(Intro) G Dm Am Cm G

G                    Dm
pancen ora gampang koyo seng mbok sawang
Am                   Cm
aku kerjo lungo adoh neng perantauan
  Bm         Em        Am
mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh
     D         G
sing tak karepati..

G                 Dm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G D
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
          G      C        D            G
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      G        C         D           G
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
       Em         Am
snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

(Intro) Dm Am Cm

G                 Dm
pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G D
adoh karo wong tuo..

(Chorus)
          G      C        D            G
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      G        C         D           G
ora entuk gresulo.. arep sambat ro sopo
       Em         Am
snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
seng penting pasrah karo seng Kuoso..

C                      Bm
mangan tak rewangi koretan..
Am          D        G
rokokku nggoleki tegesan..
C                    Bm
duit tak lebokke celengan..
Am           D         G   D
kanggo sangu mudik lebaran..

(Chorus)
          G      C        D            G
yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe..
      G          C       B           Em
ora entuk nggresulo arep sambat ro sopo
        C          Am
senajan hasil ra sepiro
        C           D            G  Em
seng penting pasrah karo seng kuoso..
        Am          D            Em   A
seng penting pasrah karo seng kuoso.. hu..
        Am          D            G
seng penting pasrah karo seng kuoso..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Ndarboy Genk

  1. Aku Seng Duwe Ati (Versi Akustik)
  2. Kadung Jeru (feat. Ajeng Sereal)
  3. Tak Kan Berpisah
  4. Klodran Dadi Kenangan
  5. Jogja Semarang PP (feat. Resa Lawang Sewu)
  6. Salah Pilih
  7. Baik Baik Saja
  8. Klodran Dadi Kenangan
  9. Balungan Kere
  10. Wong Sepele

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Syahrini - Aku Tak Biasa
  2. Sheila On 7 - Temani Aku (Versi 2)
  3. Kotak - I Love You
  4. Fiersa Besari - Celengan Rindu
  5. Kotak - Cinta Jangan Pergi
  6. Happy Asmara - Nyerang Es Teh (Koplo Version)
  7. Walk The Moon - Shut Up And Dance
  8. Obbie Messakh - Kisah Kasih di Sekolah
  9. Dewa - Roman Picisan
  10. GoodBoyBadminton - Tak Terhingga