Chord Napek - Tresnaku Lurus

Capo di fret 2

(Intro) C  G  Am  F G..

  C           G
liwat angin wengi
    Am        A            Dm
tak titipke roso.. kangen ati iki
    C         Dm           G
dinggo kowe.. sing tak sayangi..

  C          G
senajan ra tekan..
 Am         A            Dm
aku yakin kamu.. pasti merasakan
  C        Dm       G
rasa ini.. begitu dalam..

Em                 Am      -Am G F
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Fm                      G
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
C                        G
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Am
setiaku lurus raono menggoke
                    F
atiku mantep karo kowe
     G          C
kowe sing ayu dewe
                         G
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Am
akeh sitik duit tak celengi
                     F
mugo mugo wae tahun iki
     G          C
sliramu tak rabeni..

  C           G
rasane wong kangen
  Am         A
turu angen merem..
         Dm
ngopo ngopo memeng
 C        Dm           G
aku malah koyo wong gendeng

Em                 Am      -Am G F
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Fm                      G
susah seneng bareng karo aku..

(Int.) C G Am F G C
       C G Am F G C -G

Em                 Am      -Am G F
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Fm                      G
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
C                        G
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Am
setiaku lurus raono menggoke
                    F
atiku mantep karo kowe
     G          C
kowe sing ayu dewe
                         G
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Am
akeh sitik duit tak celengi
                     F
mugo mugo wae tahun iki
     G          C  G
sliramu tak rabeni..

C                        G
 tresnaku wutoh dinggo kowe..
                            Am
(setiaku lurus raono menggoke)
                    F
atiku mantep karo kowe..
      G          C
(kowe sing ayu dewe)
                         G
awan bengi kerjo tak tekuni..
                         Am
(akeh sitik duit tak celengi)
                     F
mugo mugo wae tahun iki..
      G          C   G C
(sliramu tak rabeni..)


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) D  A  Bm  G A..

  D           A
liwat angin wengi
    Bm        B            Em
tak titipke roso.. kangen ati iki
    D         Em           A
dinggo kowe.. sing tak sayangi..

  D          A
senajan ra tekan..
 Bm         B            Em
aku yakin kamu.. pasti merasakan
  D        Em       A
rasa ini.. begitu dalam..

F#m                Bm      -Bm A G
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Gm                      A
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
D                        A
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Bm
setiaku lurus raono menggoke
                    G
atiku mantep karo kowe
     A          D
kowe sing ayu dewe
                         A
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Bm
akeh sitik duit tak celengi
                     G
mugo mugo wae tahun iki
     A          D
sliramu tak rabeni..

  D           A
rasane wong kangen
  Bm         B
turu angen merem..
         Em
ngopo ngopo memeng
 D        Em           A
aku malah koyo wong gendeng

F#m                Bm      -Bm A G
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Gm                      A
susah seneng bareng karo aku..

(Int.) D A Bm G A D
       D A Bm G A D -A

F#m                Bm      -Bm A G
 aku pengen kowe gelem nompo.. aku..
  Gm                      A
susah seneng bareng karo aku..

(Chorus)
D                        A
 tresnaku wutoh dinggo kowe
                           Bm
setiaku lurus raono menggoke
                    G
atiku mantep karo kowe
     A          D
kowe sing ayu dewe
                         A
awan bengi kerjo tak tekuni
                        Bm
akeh sitik duit tak celengi
                     G
mugo mugo wae tahun iki
     A          D  A
sliramu tak rabeni..

D                        A
 tresnaku wutoh dinggo kowe..
                            Bm
(setiaku lurus raono menggoke)
                    G
atiku mantep karo kowe..
      A          D
(kowe sing ayu dewe)
                         A
awan bengi kerjo tak tekuni..
                         Bm
(akeh sitik duit tak celengi)
                     G
mugo mugo wae tahun iki..
      A          D   A D
(sliramu tak rabeni..)

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Napek

  1. Paseban Dadi Kenangan
  2. Sak Karepmu

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Mikha Tambayong - Yang Ku Sayang
  2. Letto - Kangen Deso
  3. Sadar Diri - AKD Band feat. Agung Pradanta, Icha Eviana
  4. Flow - Fuyu No Amaoto
  5. Syahiba Saufa - Remek
  6. Sheila On 7 - Bunga di Tepi Jalan
  7. Sri Redjeki - Watu Cilik
  8. Tami Aulia - Dilema
  9. Devano Danendra - Cintaku Hilang (OST. Doremi & You)
  10. Syahiba Saufa feat. James AP - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji)