Chord LSista - Jalaranku

(Intro) C G Am Em
        F C G G

  C          G
Banyu moto deres mili
       Am          Em
netes ono neng pipiku,
       F             C
Ngrasakke perih neng batinku
       G
naliko ilang tresnamu..

C                  G
Tresno sing mbiyen tok jogo
         Am            Em
tresno tulus mring awakku,
        F            C
Nanging wis ilang luntur mergo
    G                C
aku wis gawe atimu kuciwo..

       G         Am
Bola-bali tak apusi
         Em          F
aku sing blenjani janji,
       C       G
Natu lorone atimu
       G        C
gawe nelongso batinmu..
      G          Am
Saiki aku sing loro
         Em          F
tresnamu mbok gowo lungo,
          C         G
Jroning dodoku lagi kroso
     G               C
yen atiku banget tresno..

                 G
Atiku ra biso nrimo
                        Am
yen kowe gandeng wong liyo,
                  Em
Jujur jero batin iki
                      F
isih nduweni roso tresno,
                   C
Nanging tak coba lilo
                      G
pasrah marang sing kuoso,
                G
Mergo polahku dewe
                 C
sing gawe kowe gelo..
                  G
Aku nyuwun pangapuro
               Am
gawe atimu kelaran,
                   Em
Semua yang kau berikan
                F
malah ku sia-siakan,
            C
Saiki aku paham
              G
aku wis kelewatan,
                 G
Mulo aku kudu nompo
                     C
yen tresnaku kau lupakan..

(Chorus)
              G
Aku sing njalari
         Am      Em
bubaring cerito iki,
      F         G         C
Opo biso kowe bali koyo wingi..
   C        G
Ngapuranen aku
          Am         Em
tulus ko' jroning atimu,
      F              G         C
Aku mohon jangan kau benci diriku..

  C          G
Banyu moto deres mili
       Am          Em
netes ono neng pipiku,
       F             C
Ngrasakke perih neng batinku
       G
naliko ilang tresnamu..

C                  G
Tresno sing mbiyen tok jogo
         Am            Em
tresno tulus mring awakku,
        F            C
Nanging wis ilang luntur mergo
    G                C
aku wis gawe atimu kuciwo..

       G         Am
Bola-bali tak apusi
         Em          F
aku sing blenjani janji,
       C       G
Natu lorone atimu
       G        C
gawe nelongso batinmu..
      G          Am
Saiki aku sing loro
         Em          F
tresnamu mbok gowo lungo,
          C         G
Jroning dodoku lagi kroso
     G               C
yen atiku banget tresno..

                   G
Kowe kudu ngerti rasane
          Am
gelo ati iki,
                  Em
Rasane luwih loro ketimbang
               F
kau tertusuk duri, Sampai kapanpun
   C                    G
ku nantikan engkau kembali
                 G
Dan takkan ku ulangi
                C
semua salahku lagi..
                       G
Kini yang tertinggal hanyalah
              Am
sebuah penyesalan,
                    Em
Semua berakhir, dan aku
                   F
telah engkau campakkan,
              C
Tapi aku percaya
               G
akan rencana Tuhan,
                     G
Mungkin ini jalan terbaik
                    C
yang tlah Tuhan berikan..

(Chorus)
              G
Aku sing njalari
         Am      Em
bubaring cerito iki,
      F         G         C
Opo biso kowe bali koyo wingi..
   C        G
Ngapuranen aku
          Am         Em
tulus ko' jroning atimu,
      F              G         C
Aku mohon jangan kau benci diriku..

              G
Aku sing njalari
         Am      Em
bubaring cerito iki,
      F         G         C
Opo biso kowe bali koyo wingi..
   C        G
Ngapuranen aku
         Am          Em
tulus ko' jroning atimu,
      F              G         C
Aku mohon jangan kau benci diriku..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh LSista

  1. Ninggal Rabi
  2. Cah Bagus
  3. Bandara Kulon Progo
  4. Konco Musiman
  5. Lanangan Ra Mutu
  6. Kesalahan
  7. Ilang Tresno

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk
  2. Nea - Ingin Dicintai
  3. Siti Nurhaliza - Bukan Cinta Biasa
  4. Rhoma Irama - Surat Terakhir (Versi Satu 1978)
  5. ST12 - Jangan Marah Marah
  6. Dhani Rilvi - Garah Den Sangko Cinto
  7. D'Bagindas - Meriang (Merindukan Kasih Sayang)
  8. John Denver - Take Me Home, Country Roads
  9. Nissa Sabyan - Ya Jamalu
  10. Alan Kasaji - Semeru