Chord Levy Berlia - Ikhlasne Wae

(Intro) C G/B Am G F..
        G# A# C..

C              -G/B  Am            -G
aku wis ikhlas.. umpomo kudu kandas..
     F                    G
sikapmu keterlaluan.. aku wes emoh tenan
     Em
cobo tulung sadaro..
     A
sliramu wes nggawe loro
    F                         G
kebacut jeru perih neng njero dodo..

C            -G/B       Am
aku wis lilo.. yen sliramu lungo..
-G          F                    G
  ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
-F       Em
  yen pancen kowe tresno..
       A
ra mungkin mbok gawe loro
       F                           G
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     F                  Em    Am
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        F
nanging ora ngerteni..
      G
malah nyidrani janji..

(Int.) C Am F G
       C -G/B Am -G F G
       G# A# C

C                   Am
aku wis lilo.. sliramu kudu lungo..
          F                    G
ketimbang awakmu.. mung gawe soro..
       Em
yen pancen kowe tresno..
       A
ra mungkin mbok gawe loro
       F                           G
nangis batinku neng mburiku kowe ngliyo..

(Chorus)
     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     C
kudu sabar sing piye
     Am
kudu ngalah sing kepiye
      F
tresnoku mbok sepelekke
    G
aku tak trimo wae..

    C
rosoku kurang piye
      Am
sayangku kurang kepiye
     F
janjimu mbok lalekne
          G
mending kita bubar wae..

     F                  Em    Am
kowe tak tresnani.. tak gemateni..
        F
nanging ora ngerteni..
      G
malah nyidrani janji..

(Outro) C Am F G C

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. D'Bagindas - 1 Malam
  2. Simple Plan - Perfectly Perfect
  3. Daniel Maestro - Adiak Den Nanti Juo
  4. Avenged Sevenfold - The Stage
  5. Blue Eyes - Nyesel !! (Acoustic)
  6. Feby Putri - Halu
  7. Happy Asmara - Nembung Katresnan
  8. Siti Badriah - Lagi Syantik
  9. Pas Band - Selamat Tinggal Terpuruk
  10. Lala Amri - Tomcat