Chord Levy Berlia feat. Alfathmz - Wes Dalane

Capo di fret 2

(Intro) F C Dm C
        F G Em Am Dm  Fm G C

  C                       F
kelingan naliko ngucap janji..
  G                      C
sepele nggawe bungah uripku..
   C                    F
janji bakal urip dadi siji..
        G                      C
nyatane kabeh iki mung kari janji..

(Intro) F G Em Am Dm  Fm G C

  C                   F
kurangku opo tekan saiki..
     G                     C
mbok tulung ngerteni roso iki..
   C                       F
pancen tresno ra kudu nduweni..
     G                     C
aku iso opo mung kari ndedongo..

  Am      Em        F         C
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Am          Em
kabeh iki wes takdire
    F          D           G
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire.. mung nambahi..
                     C
cidro ati sing tak roso..

    C           Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am            G
seng mbok karepi..
       F         G            C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    C       Fm        Am       G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F        Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm         G           C
nanging agomo sing mutusi..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm  Em  F D G

  Am      Em        F         C
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Am          Em
kabeh iki wes takdire
    F          D           G
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire.. mung nambahi..
                     C
cidro ati sing tak roso..

        F
lungono wes lungo
  G             Em            Am
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Dm           G
aku ra pengen getun seng wingi
  C
bakal tak baleni..
          F        G
wes cukup aku dewe seng ngrasake
Em         Am
kowe ra perlu teko
    Dm                 G
yen akhire.. mung nambahi..
                     C
cidro ati sing tak roso..

    C           Fm
tak tompo kabeh penjalukan
Am            G
seng mbok karepi..
       F         G            C   G
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    C       Fm        Am       G
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          F        Em
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Dm         G           C
nanging agomo sing mutusi..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) G D Em D
        G A F#m Bm Em  Gm A D

  D                       G
kelingan naliko ngucap janji..
  A                      D
sepele nggawe bungah uripku..
   D                    G
janji bakal urip dadi siji..
        A                      D
nyatane kabeh iki mung kari janji..

(Intro) G A F#m Bm Em  Gm A D

  D                   G
kurangku opo tekan saiki..
     A                     D
mbok tulung ngerteni roso iki..
   D                       G
pancen tresno ra kudu nduweni..
     A                     D
aku iso opo mung kari ndedongo..

  Bm      F#m       G         D
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Bm          F#m
kabeh iki wes takdire
    G          E           A
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        G
lungono wes lungo
  A             F#m           Bm
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Em           A
aku ra pengen getun seng wingi
  D
bakal tak baleni..
          G        A
wes cukup aku dewe seng ngrasake
F#m        Bm
kowe ra perlu teko
    Em                 A
yen akhire.. mung nambahi..
                     D
cidro ati sing tak roso..

    D           Gm
tak tompo kabeh penjalukan
Bm            A
seng mbok karepi..
       G         A            D   A
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    D       Gm        Bm       A
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          G        F#m
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Em         A           D
nanging agomo sing mutusi..

(Int.) G A F#m Bm Em A D
       G A F#m Bm Em  F#m  G E A

  Bm      F#m       G         D
sepurane awakku.. raiso ngancani..
  Bm          F#m
kabeh iki wes takdire
    G          E           A
aku ro kowe raiso di peksakne..

(Chorus)
        G
lungono wes lungo
  A             F#m           Bm
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Em           A
aku ra pengen getun seng wingi
  D
bakal tak baleni..
          G        A
wes cukup aku dewe seng ngrasake
F#m        Bm
kowe ra perlu teko
    Em                 A
yen akhire.. mung nambahi..
                     D
cidro ati sing tak roso..

        G
lungono wes lungo
  A             F#m           Bm
rasah ngelingke crito sing mburi..
       Em           A
aku ra pengen getun seng wingi
  D
bakal tak baleni..
          G        A
wes cukup aku dewe seng ngrasake
F#m        Bm
kowe ra perlu teko
    Em                 A
yen akhire.. mung nambahi..
                     D
cidro ati sing tak roso..

    D           Gm
tak tompo kabeh penjalukan
Bm            A
seng mbok karepi..
       G         A            D   A
aku nrimo aku ra bakal dendem ati..
    D       Gm        Bm       A
sak jerone ati iki ra iso ngapusi
          G        F#m
kabeh wes dalane dudu wong tuo
Em         A           D
nanging agomo sing mutusi..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Sheila On 7 - Seandainya
  2. Giorgino - Cokelat Biru
  3. Tulus Maholtra - Lagu Juwangi
  4. Mita - Kecewa (Feat. Nadhira) (OST. Syirik)
  5. Jaz - Bagaimana Bisa
  6. Cappucino - Tinggalkan Dia
  7. Mira Putri - Siksa Rindu
  8. Mytha Lestari - Begitulah
  9. Rofa - Mengapa Kau Menjauhiku
  10. Yelse - Tiada Arti