Chord Hendra Kumbara - Opo Anane

CAPO 2

 INTRO  C Am F G..
        C Am F G..

C          Am
loroku wis ilang
  F          C
semenjak kau datang
   Am
saiki ngadeg jejeg
       Em
wis ra picang..
F            G
kowe sing nambani
C            Am
kowe sing ngeroki
       Dm
seko masuk angin
    G          C   Dm G..
lan tatu ning ati..

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..
                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

 CHORUS 
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..

 INT   Gm A Dm  Fm  C..
          ha..
       Dm G Em Am Dm G C G..

C          Am
loroku wis mari..
  F       C
tekomu ngepasi
       Am
pancen wis..
                 Em
digariske marang Gusti
F             G
tetep ning sandingku
   C         Am
percoyo karo aku
        Dm
mlaku bareng nganti
    G          C   G
sak mandeke wektu..

 CHORUS 
        C       F
aku tresno karo kowe
           G      C
sing nompo opo anane..
         F
kowe tak jogo..
    G         C  G
ora tak sio sio..

         C        F
aku sing bakal berjuang
         G        C
kanggo nutupi kahanan..
       F
nyuwun dungo..
           G           C
ben lancar anggonku kerjo..

        F
sitik katah tak syukuri
        C          Am
mugo berkah dadi rejeki
         Dm
tetep sumringah
      G          C
manut kersane Gusti..
Am        Dm
 tetep sumringah
      G          C  Fm C
manut kersane Gusti..


=== VERSI ORIINAL ===

 INTRO  D Bm G A..
        D Bm G A..

D          Bm
loroku wis ilang
  G          D
semenjak kau datang
   Bm
saiki ngadeg jejeg
       F#m
wis ra picang..
G            A
kowe sing nambani
D            Bm
kowe sing ngeroki
       Em
seko masuk angin
    A          D   Em A..
lan tatu ning ati..

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..
                 F#m
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

 CHORUS 
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..

 INT   Am B Em  Gm  D..
          ha..
       Em A F#m Bm Em A D A..

D          Bm
loroku wis mari..
  G       D
tekomu ngepasi
       Bm
pancen wis..
                 F#m
digariske marang Gusti
G             A
tetep ning sandingku
   D         Bm
percoyo karo aku
        Em
mlaku bareng nganti
    A          D   A
sak mandeke wektu..

 CHORUS 
        D       G
aku tresno karo kowe
           A      D
sing nompo opo anane..
         G
kowe tak jogo..
    A         D  A
ora tak sio sio..

         D        G
aku sing bakal berjuang
         A        D
kanggo nutupi kahanan..
       G
nyuwun dungo..
           A           D
ben lancar anggonku kerjo..

        G
sitik katah tak syukuri
        D          Bm
mugo berkah dadi rejeki
         Em
tetep sumringah
      A          D
manut kersane Gusti..
Bm        Em
 tetep sumringah
      A          D  Gm D
manut kersane Gusti..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Hendra Kumbara

  1. Dalan Liyane
  2. Wayahe
  3. Kangen Rak Ketulungan
  4. Dino Liyane
  5. Embuh
  6. Yowis!
  7. Kanggo Kowe
  8. Cara Baru
  9. Cara Baru
  10. Percoyo Aku

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Asking Alexandria - Moving On
  2. Opik feat. Shany - Samo Samo Rindu
  3. Genja SKA - Marhaban Ya Ramadhan (SKA Version)
  4. Black Champagne - Jangan Gitu Dong
  5. Didi Kempot - Tresno Selawase
  6. Ebiet G. Ade - Untuk Kita Renungkan
  7. Sabyan - EL OUM
  8. Susan Lim & The Crescendos - Besame Mucho
  9. Agos Kotak - Kakean Alasan
  10. Balena - Jangan Su'udzon