Chord Happy Asmara - Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah)

           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

(Intro) F  C  Dm G C
        F  C  Dm G C

          C    F
uwis to cukup yang..
           C        G
mbanding-mbandingke..
Am     Em       G      Em G
 aku karo mantanmu kae..
F      G              C          Am
 trimo meneng ngempet loro ning ati..
Dm       D         G  F-Em-Dm
 kowe ra tau ngerteni..

      C              F       C
pisan pindo dinengke kok kebablasan..
      Am                   G
ora peka opo pancen kebangeten..
F    G           C          Am
 yen iseh sayang karo mantanmu
Dm         G           C  G/B C
ngopo kowe nompo tresnoku..

(Chorus)
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

C         F          C
 cantel loro werno biru
      G           Am
amung tok woco WA-ku..
       Em       G      Em G
ratau mbales chatingku..
F       G        C
 kurang opo aku iki
        Am             Dm
senajan kerep mbok larani
    D          G   F-Em-Dm
aku iseh njogo ati..

                C
sing jenenge mantan
                    F
kudune guak ning sampah
               C
timbang gawe hubungan
             C
awake dewe bubrah
               Am
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
            G
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
            F                    G
saktenane kowe nganggep aku iki opo
             C                   Am
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
                 Dm
pendak dino mung tok
                     G
bandingke karo mantanmu
              C        G/B     C
yen kowe dadi aku piye perasaanmu..

(Chorus)
           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

           F
sing tak jaluk seko kowe
       C
tulung ngerteni aku..
    Dm           G        C
ojo mbok padakke aku karo mantanmu..

        F
mergo kuwi masa lalu
         C
sing kudune wis mbok lalekke
        Dm          G           C
bedo crito yen kowe iseh sayang de'e..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Happy Asmara

  1. Bahagiamu
  2. Mau Kawin
  3. Aku Tenang
  4. Ojo Geton
  5. Lagu Untuk Kamu (Kamu Adalah Inspirasiku)
  6. Bapak
  7. Kedanan
  8. Sampun Lilo
  9. Cintaku Telah Mati
  10. Sak Menit

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Prilly Latuconsina - Hidup Hanya Sekali
  2. Bohoso Moto - Dhevy Geranium Reggae Version
  3. Gita Youbi - Jangan Tinggalkan Aku
  4. Thomas Arya & Putri Aline - Tari Salendang
  5. Jamrud - Ku Harus Pergi
  6. Setia Band - Gugur Bunga
  7. Tipe - X
  8. NeXGen - Kesan Pertama
  9. Guyub Rukun - Cinta Dan Dusta
  10. Kabel Data - Tentang Kita