Chord Happy Asmara - Lewat Angin Wengi

 INTRO  C  Em  F  G
        Dm  Am  F G C

  C
padange mbulan ndadari..
      F           C
ngancani ati kang sepi..
Dm         G        C
gawe ngamboro roso angen iki..
 Dm     G      E
angenku iki tondo yekti
           Am
tresno ing ati..
        F                     G
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    C
tak simpen ning njero ati
    F            C
esemmu tansah ngangeni
 Dm        G          C
opo ning kono kroso kangen iki..
Dm            G
nadyan akeh gudo..
        E            Am
ra ngalangi dalaning tresno
        F
mung sliramu memanike kalbu
       G
ra ono wong liyo..

 CHORUS 
  Am           Em
rungokno sworo atiku
     F               C
kang nandang kangen sliramu
     Dm           C
kang tansah manah atiku
        Dm                    E
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  Am           Em
liwat lirih sworo angin
    F            C
tak titipne roso kasmaran
  Dm        C
sedino koyo sewindu
       Dm               E
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

 INT   Am Em F C
       Dm C Dm  E
       Am Em F C
       Dm C Dm G C

  C
padange mbulan ndadari..
      F           C
ngancani ati kang sepi..
Dm         G        C
gawe ngamboro roso angen iki..
 Dm     G      E
angenku iki tondo yekti
           Am
tresno ing ati..
        F                     G
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    C
tak simpen ning njero ati
    F            C
esemmu tansah ngangeni
 Dm        G          C
opo ning kono kroso kangen iki..
Dm            G
nadyan akeh gudo..
        E            Am
ra ngalangi dalaning tresno
        F
mung sliramu memanike kalbu
       G
ra ono wong liyo..

 CHORUS 
  Am           Em
rungokno sworo atiku
     F               C
kang nandang kangen sliramu
     Dm           C
kang tansah manah atiku
        Dm                    E
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  Am           Em
liwat lirih sworo angin
    F            C
tak titipne roso kasmaran
  Dm        C
sedino koyo sewindu
       Dm               E
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

 OUTRO  Am Em F C
        Dm C Dm G C


=== VERSI ORIINAL ===

 INTRO  B  D#m  E  F#
        C#m  G#m  E F# B

  B
padange mbulan ndadari..
      E           B
ngancani ati kang sepi..
C#m        F#       B
gawe ngamboro roso angen iki..
 C#m    F#     D#
angenku iki tondo yekti
           G#m
tresno ing ati..
        E                     F#
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    B
tak simpen ning njero ati
    E            B
esemmu tansah ngangeni
 C#m       F#         B
opo ning kono kroso kangen iki..
C#m           F#
nadyan akeh gudo..
        D#           G#m
ra ngalangi dalaning tresno
        E
mung sliramu memanike kalbu
       F#
ra ono wong liyo..

 CHORUS 
  G#m          D#m
rungokno sworo atiku
     E               B
kang nandang kangen sliramu
     C#m          B
kang tansah manah atiku
        C#m                   D#
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  G#m          D#m
liwat lirih sworo angin
    E            B
tak titipne roso kasmaran
  C#m       B
sedino koyo sewindu
       C#m              D#
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

 INT   G#m D#m E B
       C#m B C#m  D#
       G#m D#m E B
       C#m B C#m F# B

  B
padange mbulan ndadari..
      E           B
ngancani ati kang sepi..
C#m        F#       B
gawe ngamboro roso angen iki..
 C#m    F#     D#
angenku iki tondo yekti
           G#m
tresno ing ati..
        E                     F#
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    B
tak simpen ning njero ati
    E            B
esemmu tansah ngangeni
 C#m       F#         B
opo ning kono kroso kangen iki..
C#m           F#
nadyan akeh gudo..
        D#           G#m
ra ngalangi dalaning tresno
        E
mung sliramu memanike kalbu
       F#
ra ono wong liyo..

 CHORUS 
  G#m          D#m
rungokno sworo atiku
     E               B
kang nandang kangen sliramu
     C#m          B
kang tansah manah atiku
        C#m                   D#
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

  G#m          D#m
liwat lirih sworo angin
    E            B
tak titipne roso kasmaran
  C#m       B
sedino koyo sewindu
       C#m              D#
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

 OUTRO  G#m D#m E B
        C#m B C#m F# B

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Happy Asmara

  1. Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)
  2. Kangen Ati
  3. Ngobong Ati
  4. Tak Lalekne Kowe
  5. Aku Menunggumu
  6. Ngerteni Kowe
  7. Menjaga Jodoh Orang
  8. Gaun Merah (Terpuruk Aku Di Dalam Lembah Cinta)
  9. Terlanjur Luka
  10. Cocote Tonggo

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Kangen Band - Ijab Kabul
  2. Wali - Mengenangmu
  3. Giorgino - Selalu Ingat Kamu
  4. Harry - Doa Wira Negara
  5. Nella Kharisma - Sadar Posisi
  6. Seohyun - I'll Be Waiting (OST. Fashion King)
  7. Ayesa - Jaso Mandeh
  8. Cha Cha Hasan - Kota Kerang (Tanjung Balai)
  9. Via Vallen - Kowe Tresnaku
  10. Captain Jack - Pahlawan