Chord GENJA SKA - Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version)

(Intro) Am Em F C F C Dm  G
        Am Em F C F C Dm  G

   C                 F
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
G                          C
endah paras manis esem lan guyumu
  Am         Em           F           C
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
Dm        G                 C
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

  C               F
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 G                      C
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Am        Em      F           C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm        G
amung.. nimas..

(Chorus)
    Am           Em
howoning njero batin..
       F           C
pengen tansah sesanding
   F           C
yo mung karo nimas..
      Dm            E
atiku mung kanggo nimas..

       Am       Em
nadyan akeh pepalang..
         F           C
ngalangi dalan katresnan..
    Dm           C
iku pancen dalan supoyo..
    Dm      G             C
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) Am Em F C F C Dm E
       Am Em F C Dm C Dm  G

  C               F
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 G                      C
agawe aku mung mikirne sliramu..
   Am        Em      F           C
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
Dm        G
amung.. nimas..

(Chorus)
    Am           Em
howoning njero batin..
       F           C
pengen tansah sesanding
   F           C
yo mung karo nimas..
      Dm            E
atiku mung kanggo nimas..

       Am       Em
nadyan akeh pepalang..
         F           C
ngalangi dalan katresnan..
    Dm           C
iku pancen dalan supoyo..
    Dm      G             C
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) Am Em F C F C Dm  G
        Am Em F C F C Dm  G  C


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) G#m D#m E B E B C#m  F#
        G#m D#m E B E B C#m  F#

   B                 E
rembulan ing wengi.. tansah anyekseni
F#                         B
endah paras manis esem lan guyumu
  G#m        D#m          E           B
ginambar ing bathin.. tan biso nglalekke
C#m       F#                B
yekti.. nimas.. ora ono liyane..

  B               E
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 F#                     B
agawe aku mung mikirne sliramu..
   G#m       D#m     E           B
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
C#m       F#
amung.. nimas..

(Chorus)
    G#m          D#m
howoning njero batin..
       E           B
pengen tansah sesanding
   E           B
yo mung karo nimas..
      C#m           D#
atiku mung kanggo nimas..

       G#m      D#m
nadyan akeh pepalang..
         E           B
ngalangi dalan katresnan..
    C#m          B
iku pancen dalan supoyo..
    C#m     F#            B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Int.) G#m D#m E B E B C#m D#
       G#m D#m E B C#m B C#m  F#

  B               E
tatapan netramu.. nembus ing atiku
 F#                     B
agawe aku mung mikirne sliramu..
   G#m       D#m     E           B
cahyaning rembulan kalah klawan esemmu
C#m       F#
amung.. nimas..

(Chorus)
    G#m          D#m
howoning njero batin..
       E           B
pengen tansah sesanding
   E           B
yo mung karo nimas..
      C#m           D#
atiku mung kanggo nimas..

       G#m      D#m
nadyan akeh pepalang..
         E           B
ngalangi dalan katresnan..
    C#m          B
iku pancen dalan supoyo..
    C#m     F#            B
tresno iki.. bakal kasembadan..

(Outro) G#m D#m E B E B C#m  F#
        G#m D#m E B E B C#m  F#  B

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh GENJA SKA

  1. Mblenjani Janji
  2. Sayang Sayang (SKA Version Cover Safitri)
  3. Marhaban Ya Ramadhan (SKA Version)
  4. Kartonyono Medot Janji (Denny Caknan) (SKA Version)
  5. Mblenjani Janji
  6. Sayang Sayang (SKA Version Cover Safitri)

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Sentot S. - Joko Lelur
  2. Boyamink Ft. Mas Faul Fahmi - Sholawat As Sa'adah
  3. Pongki Barata - Aku Jawabanmu
  4. Marcello Tahitoe - Sorry Abis
  5. Funky Kopral - Cinta Suci
  6. Ridho Rhoma - Kerinduan
  7. Kenshi Band - Sebelum Janur Kuning
  8. Wian Wianyta - Surga Atau Neraka
  9. Sri Fayola - Bacinto Dalam Bacinto
  10. GuyonWaton - Lungaku