Chord Dhe Baz - Kangen Sliramu

(Intro) C Em Am A Dm  G
        Em E A  Dm  -Em Fm G

C         A         Dm
garing.. eluh moto iki..
     G                  C       C7
nangisi.. lungamu sing ora bali..
F    G             Em         Am
janjimu.. ra bakal ninggalke aku..
   Dm           D         A#
nyatane janjimu kuwi mung palsu..

C         A        Dm
kelu.. lambeku nakoni..
     G               C      C7
lungamu.. raono sing ngerti..
F        G        Em          Am
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    Dm          G       C    G
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      C     G/B           Am
aku kangen.. kangen karo sliramu..
A     Dm                      G
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
G    F     Em   E         A
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         F       G                 C
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Int.) C Em Am A Dm  G
       Em    E     A    Dm  -Em Fm G
       hu..uuhu..uuhuuu..

C         A        Dm
kelu.. lambeku nakoni..
     G               C      C7
lungamu.. raono sing ngerti..
F        G        Em          Am
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    Dm          G       C    G
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      C     G/B           Am
aku kangen.. kangen karo sliramu..
A     Dm                      G
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
G    F     Em   E         A
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         F       G                 C    G#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Chorus) (Overtone)
G#    C#    G#/C          A#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
A#    D#m                     G#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
G#   F#    Fm   F         A#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         F#      G#              C#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..
A#m D#m     G#         C#
     uripku sing sepi iki..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) F# A#m D#m D# G#m  C#
        A#m A# D#  G#m -A#m Bm C#

F#        D#        G#m
garing.. eluh moto iki..
     C#                 F#      F#7
nangisi.. lungamu sing ora bali..
B    C#            A#m        D#m
janjimu.. ra bakal ninggalke aku..
   G#m          G#        E
nyatane janjimu kuwi mung palsu..

F#        D#       G#m
kelu.. lambeku nakoni..
     C#              F#     F#7
lungamu.. raono sing ngerti..
B        C#       A#m         D#m
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    G#m         C#      F#   C#
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      F#    C#/F          D#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
D#    G#m                     C#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
C#   B     A#m  A#        D#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         B       C#                F#
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Int.) F# A#m D#m D# G#m  C#
       A#m   A#    D#   G#m -A#m Bm C#
       hu..uuhu..uuhuuu..

F#        D#       G#m
kelu.. lambeku nakoni..
     C#              F#     F#7
lungamu.. raono sing ngerti..
B        C#       A#m         D#m
neng ngendi.. aku kudu nggoleki
    G#m         C#      F#   C#
duh Gusti mugo aku kuat ati..

(Chorus)
      F#    C#/F          D#m
aku kangen.. kangen karo sliramu..
D#    G#m                     C#
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
C#   B     A#m  A#        D#
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         B       C#                F#   D
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..

(Chorus) (Overtone)
D     G     D/F#         Em
aku kangen.. kangen karo sliramu..
E     Am                      D
aku kangen.. nyawang esem lan guyumu
D    C     Bm   B         E
sing tak suwun.. sliramu ndang bali..
         C       D               G
ngancani uripku.. uripku sing sepi iki..
Em Am       D          G
     uripku sing sepi iki..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Dhe Baz

  1. Sayangmu Sirno
  2. Sopo Sing Betah
  3. Nate Nyanding
  4. Dewe Wani

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Katrina - Bidadari
  2. Upiak - Tak Tun Tuang (NEW VERSION)
  3. Slank - Boneka Tersayang
  4. Dul Jaelani & Shanna Shannon - Anak Negeri
  5. Bagas Ran - Aku Padamu
  6. Basil Valdez - You
  7. Rika Rafika - Milang Bentang
  8. Gerry Mahesa & Jihan Audy - Cintaku Satu
  9. Ashilla - Me And You
  10. Kelvin Fordatkossu - Voni