Chord Denny Caknan - Sampek Tuwek

(Intro) C G/B Am G F G C

C
seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
 nyanding sliramu..
G
 sayang sliramu..

        Em
wis tak angen-angen..
           Am
kowe bakal dadi jodohku
        Dm
wis tak angen-angen..
     G              G
kowe dadi pilihanku

C
tenang.. rasah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
         G
tak nggo sangu turuku

 Em
mbesok miliho dino
Am
kowe tak lamar..
         Dm
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 G
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         C
sampek tuwek..
G/B            Am
 kowe ra bakal tak culno
G      F
 masio wis ra wancine
         G
sayang-sayangan neng kene

  Em
siji-sijine wong
            Am
seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
nggawe urepku.. seneng..
            C     G/B Am
mesem saben bengi..

C   G/B  Am
hu..wo...ooo..

         F
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           G
kowe bakal dadi jodohku..

     C
oh.. seneng.. seneng bareng
F
susah.. susah bareng
Dm
 nyanding sliramu..
G
 sayang sliramu..

        Em
wis tak angen-angen..
           Am
kowe bakal dadi jodohku
        Dm
wis tak angen-angen..
     G
kowe dadi pilihanku

C
tenang.. rasah sepaneng
F
tenang.. aku wis seneng
Dm
rene.. rangkulen aku
         G
tak nggo sangu turuku

 Em
mbesok miliho dino
Am
kowe tak lamar..
         Dm
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 G
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         C
sampek tuwek..
G/B            Am
 kowe ra bakal tak culno
G      F
 masio wis ra wancine
         G
sayang-sayangan neng kene

  Em
siji-sijine wong
            Am
seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
nggawe urepku.. seneng..
         C        G
mesem saben bengi..

         C
sampek tuwek..
G/B            Am
 kowe ra bakal tak culno
G      F
 masio wis ra wancine
         G
sayang-sayangan neng kene

  Em
siji-sijine wong
            Am
seng nggawe ayem'e ati 
       Dm         G
nggawe urepku.. seneng..
         C        Am
mesem saben bengi..

       Dm         G
nggawe urepku.. woo..
            C
mesem saben bengi..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) G D/F# Em D C D G

G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

(Intro) D/F# G A D

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
            G     D/F# Em
mesem saben bengi..

G   D/F# Em
hu..wo...ooo..

         C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           D
kowe bakal dadi jodohku..

     G
oh.. seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji..

(Chorus)
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        D
mesem saben bengi..

         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati 
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
         G        Em
mesem saben bengi..

       Am         D
nggawe urepku.. woo..
            G
mesem saben bengi..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Denny Caknan

  1. Tanpo Tresnamu
  2. Kota Ramah (Ngawi Ramah)
  3. Los Dol
  4. Sugeng Dalu
  5. Tlah Berbeda
  6. Jangan Tutup Lagi
  7. Lekaslah Membaik
  8. Titipane Gusti
  9. Los Dol
  10. Tepian Nyaman

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Hattorycan - PHP (Pemberi Harapan Palsu)
  2. Rossa - Aku Bukan Untukmu
  3. Sonia - Benci Ku Sangka Sayang
  4. Harry Styles - Sign of the Times for Beginners
  5. Repvblik - Aku dan Perasaan Ini
  6. Iwan Fals - Bangunlah Putra Putri Pertiwi
  7. Nabilla Yuza - Japuiklah Denai
  8. Steven Jam - Sangat Menyenangkan
  9. Migga Sadewa - Aku Kangmasmu
  10. Shanty feat Tompi - Penggoda Cinta