Chord Hendra Kumbara

No Judul
1 Cara Baru
2 Yowis!
3 Percoyo Aku
4 Ora Ono Liyo
5 Kangen Rak Ketulungan
6 Embuh
7 Dalan Liyane
8 Dino Liyane
9 Kanggo Kowe
10 Wayahe
11 Cara Baru
12 Yowis!
13 Opo Anane