Chord Happy Asmara

No Judul
1 Segenggam Rindu
2 Bahagia Karo Liyane
3 Wes Konangan
4 Cocote Tonggo
5 Sadar Diri
6 Cintaku Telah Mati
7 Sak Menit
8 Dudu Jodoku (Cover Abiem Ngesti)
9 Lanang Pujaan
10 Tak Lilo
11 Cerita Terindah
12 Cahaya Bintang (DJ Remix)
13 Awal Kasmaran
14 Dudohno Aku
15 Embuh
16 Ngusuki Gegermu
17 Mending Lungo
18 Mendhem Kangen
19 Prapatan Guyangan
20 Kudu Ikhlas
21 Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah)
22 Semua Berlalu
23 Waduk Baran Ninggal Tatu
24 Bojomu Semangatku
25 Ajari Aku Membencimu
26 Golek Liyane
27 Wong Nomer 2
28 Lilo
29 Menjaga Jodoh Orang
30 Terlanjur Luka
31 Mau Kawin
32 Penting Bahagia
33 Bahagiamu
34 Apik
35 Sri Wis Bali
36 Maafkanlah
37 Hati Yang Merindu
38 Kelingan Tresnone Mantan
39 Cukup Sakmene
40 Lanjot Mboten
41 Mawar Ditangan Melati Dipelukan
42 Dirabi Mantan
43 Amergo Sayang (Ska Reggae)
44 Tutik Konde (Tukang Tikung Konco Dewe)
45 Salah
46 Balik Kanan Wae
47 Tak Ikhlasno
48 Sepeda Bebek
49 Ojo Geton
50 Tak Lalekne Kowe
51 Sambel Terasi (DJ Remix)
52 Konco Uripku
53 Se Kejam Itu Kau Fitnahkan (Siapa Benar Siapa Salah)
54 Kedanan
55 Pingin Sayang (Cover DERRADRU)
56 Dudu Jodoku
57 Aku Tenang
58 Matur Nuwun
59 Pura Pura Malu
60 Kebal Kelaran
61 Santuy
62 Aku Ora Biasa
63 Bila Cinta Bicara
64 Loro Pikir
65 Teman Bobo (Konco Turu)
66 Yakinlah Sayang
67 OTW Ojo Takon Wae
68 Tatu
69 Nembung Katresnan
70 Siap Loro Ati
71 Tresno Kepenggak Morotuwo
72 Kurang Apa
73 Sayangen Sak Senggangmu
74 Piye Kabarmu Mantan
75 Sa Maafkan (Ko Su Nyaman Deng Dia)
76 Jajal Kowe Dadi Aku
77 Ada Dia Antara Kita
78 Penipu Alus
79 Lebu
80 Pacobaning Urip
81 Pas Sayang Sayange
82 Ora Ikhlas Lahir & Bathin
83 Terlanjur Sayang
84 Salahkah Kita Bercinta
85 Salam Kangen Terakhir
86 Aku Karo Kowe (Om. Dewa Dewi)
87 Nyerang Es Teh (Koplo Version)
88 Sampun Lilo
89 Kangen Ati
90 Ngerteni Kowe
91 Ojo Nesu Nesu
92 Rasa Yang Salah
93 Catu
94 Aku Ora Janji
95 Aku Cah Lhoos
96 Sampai Akhir Usia
97 Tak Sawang Karo Mesem
98 Cinta Datang Dan Pergi
99 Keno Gudho
100 Sayangmu Karo Kono
101 Cinta Nama Lain Kita
102 Paringono Sabar
103 Sebatas Teman
104 Ninggal Tatu
105 Yang Maha Mengabulkan
106 Hareudang (Nestapa Panas Panas Panas)
107 Aku Pamit
108 Tekan Semene (Cover Aftershine)
109 Ngiris Batin
110 Pantaskah Surga Untukku
111 Sontoloyo
112 Lungamu Salahku
113 Bapak
114 Gaun Merah (Terpuruk Aku Di Dalam Lembah Cinta)
115 Dalane Gusti (Bukan Religi)
116 Pingin Nangis Tapi Isin
117 Lagu Untuk Kamu (Kamu Adalah Inspirasiku)
118 Jangan Asem
119 Turumu Miring
120 Aku Bete
121 Kuto Kenangan
122 Ikhlas Ngenteni
123 Kelambi Suwek
124 Tulungen Atiku
125 Virus Corona
126 Kamu Berubah
127 Lalekno Aku
128 Dungo
129 Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)
130 Tau Neng Ati
131 Rasa Tersimpan
132 Ingat Kamu
133 Pasukan Anti Prei
134 Segenggam Rindu
135 Bahagia Karo Liyane
136 Wes Konangan
137 Cocote Tonggo
138 Sadar Diri
139 Cintaku Telah Mati
140 Sak Menit
141 Dudu Jodoku (Cover Abiem Ngesti)
142 Lanang Pujaan
143 Tak Lilo
144 Cerita Terindah
145 Cahaya Bintang (DJ Remix)
146 Awal Kasmaran
147 Dudohno Aku
148 Embuh
149 Ngusuki Gegermu
150 Mending Lungo
151 Mendhem Kangen
152 Prapatan Guyangan
153 Kudu Ikhlas
154 Mantan Kui Sampah (Mantan Kuwi Sampah)
155 Semua Berlalu
156 Bojomu Semangatku
157 Ajari Aku Membencimu
158 Golek Liyane
159 Wong Nomer 2
160 Lilo
161 Menjaga Jodoh Orang
162 Terlanjur Luka
163 Mau Kawin
164 Penting Bahagia
165 Bahagiamu
166 Apik
167 Sri Wis Bali
168 Maafkanlah
169 Hati Yang Merindu
170 Kelingan Tresnone Mantan
171 Cukup Sakmene
172 Lanjot Mboten
173 Ngobong Ati
174 Prei Layangan
175 Luka Tapi Rindu
176 Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)
177 Kadung Jeru
178 Koe Lungo Ninggal Aku
179 Aku Menunggumu
180 Lewat Angin Wengi
181 Ora Milih Dalan Liyane
182 Kue Klepon Enake Neng Njero
183 Pasrah
184 Mungkin Inilah Cinta
185 Umpomo Aku Mati
186 Kangen Sampean