Chord AHS feat. Intan Rahma - Dongakno Aku

Capo di fret 3

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C

         C                   Am
mangkat esuk.. bali mesti mbengi..
       F                   G
kadang petok.. nanging ora mesti..
       Em   Am         Em  Am
yowis ora popo.. aku kudu iso..
          F                G
penting sesok.. uripmu iso mulyo..

          C               Am
ndelok mburi.. kadang aku iri
      F                    G
eling kowe.. sing ono ning ati
        Em  Am            Em  Am
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
       F                     G
kowe sabar.. terus gelem ngenteni..

        F                    C
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         Am
kabeh janjiku neng kowe
     G
aku ora bakal lali..
           F                 C
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Dm                       G
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         C      G
dongakno dadi rejeki
      Am        Em
aku lungo awan mbengi
       F         C
panas udan ra perduli
        Dm       G
mergo kowe aku wani..

         C      G
senadyan akeh pacoban
            Am       Em
neng ngarep ngalangi dalan
      F           C
alon-alon penting tekan
         Dm         G          C
dinggo bebarengan sesok masa depan..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C

      C                    Am
ngati-ati.. rasah nyawang mburi
       F                   G
kangen kowe.. sesok bakale mari
        Em  Am            Em  Am
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
      F               G
aku sabar terus gelem ngenteni..

        F                    C
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         Am
kabeh janjiku neng kowe
     G
aku ora bakal lali..
           F                 C
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Dm                       G
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         C      G
dongakno dadi rejeki
      Am        Em
aku lungo awan mbengi
       F         C
panas udan ra perduli
        Dm       G
mergo kowe aku wani..

         C      G
senadyan akeh pacoban
            Am       Em
neng ngarep ngalangi dalan
      F           C
alon-alon penting tekan
         Dm         G          C
dinggo bebarengan sesok masa depan..

       C       G
mugo diberkahi Gusti
          Am        Em
lungamu nggolek rejeki
        F       C
terus diparingi lancar
        Dm             G
telaten sing penting sabar

        C            G
dongaku terus nggo kowe
      Am          Em
ngati-ati sak tekane
        F       C
ra lali ro ngibadahe
        Dm      G       C
kurangi sambate akehi syukure.. 


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) A E F#m C#m
        D A Bm E A

         A                   F#m
mangkat esuk.. bali mesti mbengi..
       D                   E
kadang petok.. nanging ora mesti..
       C#m  F#m        C#m F#m
yowis ora popo.. aku kudu iso..
          D                E
penting sesok.. uripmu iso mulyo..

          A               F#m
ndelok mburi.. kadang aku iri
      D                    E
eling kowe.. sing ono ning ati
        C#m F#m           C#m F#m
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
       D                     E
kowe sabar.. terus gelem ngenteni..

        D                    A
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         F#m
kabeh janjiku neng kowe
     E
aku ora bakal lali..
           D                 A
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Bm                       E
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         A      E
dongakno dadi rejeki
      F#m       C#m
aku lungo awan mbengi
       D         A
panas udan ra perduli
        Bm       E
mergo kowe aku wani..

         A      E
senadyan akeh pacoban
            F#m      C#m
neng ngarep ngalangi dalan
      D           A
alon-alon penting tekan
         Bm         E          A
dinggo bebarengan sesok masa depan..

(Int.) A E F#m C#m
       D A Bm E
       A E F#m C#m
       D A Bm E A

      A                    F#m
ngati-ati.. rasah nyawang mburi
       D                   E
kangen kowe.. sesok bakale mari
        C#m F#m           C#m F#m
mugi Gusti ora.. jeleh le maringi..
      D               E
aku sabar terus gelem ngenteni..

        D                    A
suatu saat nanti.. bakal tak tepati
         F#m
kabeh janjiku neng kowe
     E
aku ora bakal lali..
           D                 A
mungkin du saiki.. nanging kuwi pasti
           Bm                       E
tetep neng sandingku terus ngancani aku..

(Chorus)
         A      E
dongakno dadi rejeki
      F#m       C#m
aku lungo awan mbengi
       D         A
panas udan ra perduli
        Bm       E
mergo kowe aku wani..

         A      E
senadyan akeh pacoban
            F#m      C#m
neng ngarep ngalangi dalan
      D           A
alon-alon penting tekan
         Bm         E          A
dinggo bebarengan sesok masa depan..

       A       E
mugo diberkahi Gusti
          F#m       C#m
lungamu nggolek rejeki
        D       A
terus diparingi lancar
        Bm             E
telaten sing penting sabar

        A            E
dongaku terus nggo kowe
      F#m         C#m
ngati-ati sak tekane
        D       A
ra lali ro ngibadahe
        Bm      E       A
kurangi sambate akehi syukure.. 

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Peterpan - Langit Tak Mendengar
  2. Happy Asmara - Semua Berlalu
  3. Superglad - Bodoh Dalam Bercinta
  4. Radja - Jangan Mudik
  5. Samsons - Di Ujung Jalan
  6. Adella Wulandari - Jangan Menjadi Aku
  7. Rhenima - Detik Detik Perpisahan
  8. Nella Kharisma feat. Nuel Shineloe - Cinta Selamanya
  9. Samsons - Tak Bisa Memiliki
  10. Infinite - Thank You