Chord Abah Lala - Pengen Nduweni

Capo di fret 1

(Intro) C Fm C Fm
        Am G F  Fm G

  C          Fm
senadyan ati wis karep
C          E         Am
nanging duite isih cupet..
       F         G          C  Fm G
mung dadi impian kapan nduweni..

C       Fm
opo iki nasipe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durung ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em         Am
kapan iso nduweni
      Dm        D        G
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F            C
koyo ngene.. rekasane..
    Dm                    G
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F                  C
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..

(Int.) C Fm C Fm
       Am G F  Fm G..

C       Fm
opo iki nasipe
C          E        Am
opo pancen iki takdire..
       F        G         C
durung ketemu dalan rejekine..

Dm         G
mung dadi angen-angen
Em         Am
kapan iso nduweni
      Dm        D        G
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F            C
koyo ngene.. rekasane..
    Dm                    G
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C          G
ra nduedet.. kudu sabar..
       Am         Em
pancen kudu.. tak trimo..
F                  C
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..
  Dm           G            C
luwih semangat sing nyambut gawe..


=== VERSI ORIINAL ===

(Intro) C# F#m C# F#m
        A#m G# F#  F#m G#

  C#         F#m
senadyan ati wis karep
C#         F         A#m
nanging duite isih cupet..
       F#        G#         C# F#m G#
mung dadi impian kapan nduweni..

C#      F#m
opo iki nasipe
C#         F        A#m
opo pancen iki takdire..
       F#       G#        C#
durung ketemu dalan rejekine..

D#m        G#
mung dadi angen-angen
Fm         A#m
kapan iso nduweni
      D#m       D#       G#
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#           C#
koyo ngene.. rekasane..
    D#m                   G#
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#                 C#
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  D#m          G#           C#
luwih semangat sing nyambut gawe..

(Int.) C# F#m C# F#m
       A#m G# F#  F#m G#..

C#      F#m
opo iki nasipe
C#         F        A#m
opo pancen iki takdire..
       F#       G#        C#
durung ketemu dalan rejekine..

D#m        G#
mung dadi angen-angen
Fm         A#m
kapan iso nduweni
      D#m       D#       G#
amung dedungo.. mugo keturutan..

(Chorus)
       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#           C#
koyo ngene.. rekasane..
    D#m                   G#
yen lagi dadi wong ora nduwe..

       C#         G#
ra nduedet.. kudu sabar..
       A#m        Fm
pancen kudu.. tak trimo..
F#                 C#
penting sabar.. tambah ikhtiar..
  D#m          G#           C#
luwih semangat sing nyambut gawe..
  D#m          G#           C#
luwih semangat sing nyambut gawe..

Semua chord dan lirik digunakan hanya untuk kepentingan edukasi saja. Musik tetap milik hak cipta penyanyinya. Jika ada chord yang kurang jelas atau salah silahkan kontak ChordLaguIndonesia.

Chord Lain oleh Abah Lala

  1. Aku Sing Berjuang
  2. Dewe
  3. Gede Roso
  4. Sewu Siji (1001)

Chord Lain yang Mungkin Anda Suka

  1. Sinka Sisuka - Ingat Jalan Pulang
  2. Yovie & Nuno - Sakit Hati
  3. Fatin Shidqia - Away
  4. Mala Agatha - Terlatih Rindu
  5. AronChupa, Little Sis Nora - Rave in the Grave
  6. Dedy Pitak - Kecandu Narkoba
  7. Salshabilla - Jangan Pergi
  8. Anisa Rahman - Ahli Surga
  9. Dewa 19 - Kangen
  10. Oliv - Jiaahh